Burgemeester van Antwerpen droomt van A-lympische Marathon (video)

door 20 apr, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

Burgemeester Bart De Wever denkt eraan om in 2020 een speciale Marathon te houden in Antwerpen, omkaderd met tal van activiteiten. Aanleiding is de honderdste verjaardag van de zevende Olympische Spelen die in 1920 in de Scheldestad plaatsvonden, maar de bijzondere Marathon zou ook heel wat toeristen naar Antwerpen lokken. Voorlopig wordt er enkel nog maar gebrainstormd, maar wie weet binnenkort dus geen Olympische maar wel A-lympische marathon. Aanstaande zondag staat de burgermeester van Antwerpen aan de start van de DVV Verzekeringen Antwerp 10 Miles & Marathon.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

In overleg met de Gemeente Brunssum is besloten de aanstaande editie van de Parelloop te verplaatsen naar 11 september 2022. Na 2 jaar afwezigheid als gevolg van de COVID maatregelen stond de 2022 editie van de Parelloop gepland op 3 april a.s....

Pin It on Pinterest