SNS Bank Meppel verlengt sponsorovereenkomst Kidsrun van de Meppel City Run

door 5 mei, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

Meppel City Run

Op donderdag 4 mei 2017 is de nieuwe sponsorovereenkomst voor de Kidsrun van de Meppel City Run ondertekend door Wilfried de Jonge van SNS Bank Meppel. Franchiser Wilfried de Jonge en zijn vrouw Marja Bos hebben op 1 februari jl. de SNS Winkel in Meppel officieel overgenomen. Wilfried en Marja hebben besloten om de sponsorovereenkomst voor de Kidsrun te verlengen omdat zij het belangrijk vinden kinderen in beweging te brengen. Sport is gezond voor lichaam en geest en daarom is het goed dat kinderen hier al vroeg mee in aanraking komen. Bovendien is het leuk om op deze manier zieke kinderen een handje te helpen om weg naar hun genezing. Wie meeloopt is namelijk ook sponsor van het Ronald McDonald Huis in Zwolle.

Op 17 september kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd weer meedoen met een sponsorrun van 1000 en 2000 meter. Inschrijven voor de SNS Kidsrun is mogelijk vanaf 1 mei! Wilfried de Jonge en Marja Bos vierden de ondertekening van de sponsorovereenkomst samen met Dick Metselaar (sponsorcommissie Meppel City Run) en Carola Steenbergen.

Wat zijn de afstanden?

De kinderen kunnen kiezen uit twee afstanden (er kan al worden ingeschreven):

  • 1000 meter (onderbouw basisschool)
  • 2000 meter (bovenbouw basisschool)

 

Eerste testrun van de Meppel City Run

De eerste testrun van de Meppel City Run zal gehouden worden op zondag 7 mei, waarbij de winnaars van de Earlybird actie ook bekend gemaakt worden, de tweede testrun is op 11 juni. Er zal worden verzameld bij Herberg ‘t Plein en er zal gelopen worden in groepen van verschillende snelheden per uur. Er kan gekozen worden uit de volgende afstanden: 4 of 8 mijl.

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar Meppelcityrun.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

In overleg met de Gemeente Brunssum is besloten de aanstaande editie van de Parelloop te verplaatsen naar 11 september 2022. Na 2 jaar afwezigheid als gevolg van de COVID maatregelen stond de 2022 editie van de Parelloop gepland op 3 april a.s....

Pin It on Pinterest