Kipchoge mist magische grens Marathon op 25 seconden (video)

door 6 mei, 2017Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Eliud Kipchoge is er net niet in geslaagd de magische grens van 2 uur op de marathon (ruim 42 kilometer) te doorbreken. De Keniaan kwam op het Formule 1-circuit in Monza tot een tijd van 2 uur en 25 seconden.

“Ik dacht dat ik op weg was naar een tijd onder de twee uur, maar in de laatste twee ronden moest ik tien seconden toegeven”, zei Kipchoge. “Het was een geweldig maar zwaar avontuur. Er is zeven maanden van voorbereiding aan vooraf gegaan. We hebben sportgeschiedenis geschreven.”

Lees verder op NOS.nl.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

In overleg met de Gemeente Brunssum is besloten de aanstaande editie van de Parelloop te verplaatsen naar 11 september 2022. Na 2 jaar afwezigheid als gevolg van de COVID maatregelen stond de 2022 editie van de Parelloop gepland op 3 april a.s....

Pin It on Pinterest