Stichting Zevenheuvelenloop, Scholten Awater en NN slaan handen ineen

door 1 jun, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

De Nijmeegse IT- en hardwaredienstverlener Scholten Awater wordt hoofdsponsor van de Bedrijvenloop van de Zevenheuvelenloop. Na vier jaar hoofdsponsor te zijn geweest van de Zevenheuvelenloop, kiest Scholten Awater nu voor de Bedrijvenloop en maakt hierdoor ruimte voor een nieuwe hoofdsponsor: NN. De komende drie jaar heet de Nijmeegse najaarsklassieker daarom NN Zevenheuvelenloop met daarbij de Scholten Awater Bedrijvenloop.

Scholten Awater Bedrijvenloop

Scholten Awater wordt de komende drie jaar naamgevend sponsor van de Bedrijvenloop en blijft op deze wijze nauw betrokken bij de Zevenheuvelenloop. Op verzoek van de Stichting Zevenheuvelenloop geeft Scholten Awater ruimte aan de nieuwe hoofdsponsor. Scholten Awater gaat zich als speler op de zakelijke markt richten op groei van de Bedrijvenloop. De gezamenlijke ambitie is om de Bedrijvenloop fors te laten groeien en tot een nog groter succes te maken. Komende editie kent de loop zowel op zaterdagavond als op zondag een Bedrijvenloop.

Luuk Slaats, directeur van Scholten Awater: “Wij vinden de Zevenheuvelenloop het mooiste hardloopevenement van Nederland. Daarom hebben we enkele maanden geleden ook ons partnership met de Stichting Zevenheuvelenloop verlengd. Dit partnership krijgt nu een andere invulling waarmee Scholten Awater, NN en de Zevenheuvelenloop gezamenlijk verder kunnen bouwen aan dit schitterende evenement voor de recreatieve, wedstrijd- en bedrijvenloper.”

Ronald Veerbeek, directeur van de Stichting Zevenheuvelenloop, is opgetogen over het feit dat Scholten Awater de Bedrijvenloop omarmt en dit gezamenlijk wil uitbouwen. “Het maakt ons trots dat Scholten Awater en NN dé najaarsklassieker in de Nederlandse hardloopwereld willen ondersteunen. Dat beide organisaties zich voor een periode van drie jaar hebben verbonden aan ons evenement, geeft vertrouwen voor de toekomst.”

NN Zevenheuvelenloop

NN Group ondersteunt de hardloopsport sinds 2015. Naast het sponsoren van evenementen in de landen waar NN Group actief is, is een van de doelstellingen om hardlopers te helpen bij het behalen van hun sportieve doelen, ieder op zijn of haar eigen niveau. Het NN Running Team dat begin april 2017 werd gepresenteerd, is het eerste professionele running team ter wereld en daarmee een unicum in de hardloopsport. Ook leden van het NN Running Team zullen deelnemen aan de NN Zevenheuvelenloop.

Remco Barbier, Manager Branding van NN Group: “De Zevenheuvelenloop is een uniek evenement met een rijke historie waar jaarlijks tienduizenden enthousiaste hardlopers aan deelnemen, van topatleten tot recreatieve hardlopers en kinderen. Het sportsponsorbeleid van NN richt zich op hardlopen, omdat die sport bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van mensen.”

n 2017 vindt het Zevenheuvelenweekend plaats op zaterdagavond 18 en zondag 19 november. De inschrijving voor de 34e NN Zevenheuvelenloop en de Scholten Awater Bedrijvenloop is open via www.nnzevenheuvelenloop.nl.

(Persbericht)

Le Champion annuleert Groet uit Schoorl Run

Sportorganisatie Le Champion heeft, in overleg met Gemeente Bergen en Gemeente Zandvoort, besloten de Groet...

Marius Kipserem wil zege mét parcoursrecord tijdens de 41ste NN Marathon Rotterdam

Marius Kipserem, spraakmakende winnaar in 2016 en 2019, komt met grote plannen terug naar de NN Marathon Rotterdam. De Keniaanse topatleet wil op...

Zevenheuvelentrail en Zevenheuvelenhike nieuwe evenementen, einde Marikenloop

De Stichting Zevenheuvelenloop organiseert dit jaar twee nieuwe evenementen: De Zevenheuvelentrail op zaterdag 14 mei en de Zevenheuvelenhike op...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This