Deelneemsters Pink Running Day halen bijna een ton euro op voor Pink Ribbon

door 12 jun, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Voor het eerst in de geschiedenis van de Ladiesruns Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Groningen vonden deze vier mooie loopevenementen plaats op één dag, namelijk op zondag 11 juni. Deze tweede zondag in juni werd hiermee Pink Running Day: een groot loopfeest in vier steden.

Ruim 11.500 dames liepen, veelal gehuld in het roze, 2,5 km, 5 km, 7,5 km of 10 km en kwamen op deze bijzondere dag in actie voor het goede doel Pink Ribbon.
Dankzij de inzet van alle loopsters bij de vier Ladiesruns is een bedrag van maar liefst € 98.909,- opgehaald. De organisatie is trots dat zoveel dames de warmte hebben getrotseerd om hun kilometers te lopen voor het goede doel.

Iedere deelneemster kon bij inschrijving een donatie doen aan Pink Ribbon of ervoor kiezen om op een speciaal actieplatform hun deelname aan de run te laten sponsoren voor dit goede doel. Het door de deelneemsters opgehaalde resultaat voor Pink Ribbon gaat naar onderzoeken en projecten gericht op het verbeteren van de behandeling, nazorg en de langetermijneffecten van de ziekte.

Tags: Ladiesrun

Le Champion annuleert Groet uit Schoorl Run

Sportorganisatie Le Champion heeft, in overleg met Gemeente Bergen en Gemeente Zandvoort, besloten de Groet...

Marius Kipserem wil zege mét parcoursrecord tijdens de 41ste NN Marathon Rotterdam

Marius Kipserem, spraakmakende winnaar in 2016 en 2019, komt met grote plannen terug naar de NN Marathon Rotterdam. De Keniaanse topatleet wil op...

Zevenheuvelentrail en Zevenheuvelenhike nieuwe evenementen, einde Marikenloop

De Stichting Zevenheuvelenloop organiseert dit jaar twee nieuwe evenementen: De Zevenheuvelentrail op zaterdag 14 mei en de Zevenheuvelenhike op...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This