Klaas Boomsma: Ren voor je leven (video)

door 4 jul, 2017Hardloopboeken, Video's0 Reacties

Select 2024Select 2024

Klaas Boomsma (broer van Arie Boomsma) te gast bij RTL Late Night. Boomsma verteld over zijn drank en drugs gebruik en hoe hardlopen hem heeft geholpen daar mee om te gaan. Hardlopen maakte het voor hem een stuk makkelijker om na jaren eindelijk te stoppen met drank en cocaïne. Hij schreef na vijf jaar clean te zijn een boek (‘Ren voor je leven’). Daarin vertelt Klaas zeer openhartig over zijn leven onder invloed en het leven erna.

Ren voor je leven

Een persoonlijk boek over wat hardlopen met jou kan doen – met een nawoord van Arie Boomsma Een maand voor zijn 37ste verjaardag concludeert journalist Klaas Boomsma in een verslavingskliniek in Zuid-Afrika dat zijn leven mislukt is. Een dag later begint hij met hardlopen. In Ren voor je leven vertelt Klaas het verhaal van zijn verslaving aan alcohol en cocaïne, maar hij beschrijft vooral wat hij heeft gedaan om zijn leven weer in eigen hand te nemen en hoe hij een gezond leven in balans opbouwde. Boomsma is inmiddels vijf jaar clean, getrouwd en vader van een dochter. Na zijn eerste run over het strand in de buurt van Kaapstad is hij niet meer opgehouden met hardlopen – een bezigheid die hem heel veel meer heeft opgeleverd dan een goede conditie. Klaas begon met hardlopen als medicijn tegen zwaarmoedigheid en vluchtgedrag, maar inmiddels is het een gepassioneerde en fantastische way of life. Ren voor je leven is niet geschreven om je ervan te overtuigen dat je moet gaan hardlopen, maar na het lezen van dit boek heb je daar gewoon onbedwingbaar veel zin in. Klaas Boomsma (1974) is hoofdredacteur van het hardloopblad Losse Veter en schrijft columns voor menshealth.nl. Hij maakt deel uit van het team van de Amsterdamse sportschool Vondelgym, samen met onder meer zijn broer Arie Boomsma.

Koop het boek hier voor € 17,50.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Effectief trainen voor hardlopen én wielrennen

Effectief trainen voor hardlopen én wielrennen

Sportfysiotherapeut Kees Rootjes is hardloper en sinds vier jaar ook wielrenner. Over het combineren van beide sporten in je trainingsschema schreef hij het onlangs verschenen boek Effectief trainen voor hardlopen en wielrennen. Sneller, meer...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!