Nooit meer veters strikken op de trails met ASICS GEL-Fujirado (video)

door 7 jul, 2017Kleding en schoenen, Schoenen, Video's0 Reacties

SportSport

ASICS GEL-Fujirado

Trailrunners trotseren de moeilijkste terreinen. Lang stilstaan op een steile helling van los grind is geen optie, laat staan veters strikken. Je schoenen moeten gegarandeerd en continue precies de juiste tegendruk geven. Met deze feiten in het achterhoofd ontwikkelde ASICS de GEL-Fujirado.

De GEL-Fujirado is een nieuwe trailschoen en tevens de eerste ASICS hardloopschoen die is uitgerust met de Boa Techniek. Het Boa System zorgt voor een customized, veilige en comfortabele pasvorm. Met als direct resultaat: een efficiëntere pas en meer stabiliteit. Een ideale schoen voor trailrunning in natte en modderige condities.

Millimeter spanning 

Elke draai naar rechts komt neer op een millimeter meer spanning. Met de quick release verminder je de spanning. Trailrunners maken met de GEL-Fujirado dus snel micro aanpassingen, zodat ze constant de juiste pasvorm ervaren en ze zich volledig in control voelen op de trails. Veters strikken en losse of irriterende veters op de trails is hiermee voor ASICS dus verleden tijd. Bekijk de precieze werking van de Boa techniek in het filmpje hieronder.

GEL-Fujirado: duurzaam en licht 

Na twee jaar onderzoek en samenwerken is de GEL-Fujirado ontworpen. Het lichte en duurzame Boa System, ontwikkeld voor de GEL-Fujirado, is naadloos en geïntegreerd in de upper.

ASICS GEL-Fujirado

Snelheid en controle

Deze nieuwste ASICS trailschoen bestaat uit meerdere gerenommeerde (trail)technieken. Zo heeft de schoen een ASICS’ SPEVA tussenzool, deze duurzame en optimale dempingsstructuur zorgt voor een goede rebound. Ook dankzij de lage hielkap van 8mm profiteren trailrunners van een snelle afzet en gaan ze gecontroleerd bergafwaarts. Met het tractiepatroon biedt de schoen extra grip tijdens het stijgen en dalen. De robuuste buitenzool, MONO-SOCK upper en rotsbestendige (teen)versteviging bieden de voeten bescherming op het meest uitdagende terrein.

De adviesprijs van de GEL-Fujirado is € 140,- de schoen is nu verkrijgbaar bij ASICS retailers.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Tags: ASICS

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Brooks lanceert de nieuwste update van Brooks Run Bra’s

Brooks lanceert de nieuwste update van Brooks Run Bra’s

Brooks Running, een wereldwijde marktleider op het gebied van prestatiegerichte hardloopkleding, accessoires en ervaringen, lanceert zijn vernieuwde collectie Brooks Run Bra’s. Met 40 jaar ervaring in het maken van sportbeha’s voor lopers, brengt...

PUMA lanceert nieuwe hardloopschoen: de ForeverRUN NITRO

PUMA lanceert nieuwe hardloopschoen: de ForeverRUN NITRO

Afgelopen week heeft PUMA een nieuwe hardloopschoen toegevoegd aan haar running assortiment, de ForeverRUN NITRO. Een nieuwe generatie hardloopschoen voor iedereen en elk niveau. De ForeverRUN NITRO bevat een unieke combinatie van demping met...

Hardlopen als nooit tevoren: HOKA lanceert de Rocket X 2

Hardlopen als nooit tevoren: HOKA lanceert de Rocket X 2

HOKA®, onderdeel van Deckers Brands (NYSE: DECK), lanceert met trots de gloednieuwe Rocket X 2, de meest geavanceerde hardloopschoen van het merk tot nu toe. De Rocket X 2 is gemaakt voor de meest competitieve, veeleisende runs op de weg en is...

Pin It on Pinterest