Nooit meer veters strikken op de trails met ASICS GEL-Fujirado (video)

door 7 jul, 2017Kleding en schoenen, Schoenen, Video's0 Reacties

Select 2024Select 2024

ASICS GEL-Fujirado

Trailrunners trotseren de moeilijkste terreinen. Lang stilstaan op een steile helling van los grind is geen optie, laat staan veters strikken. Je schoenen moeten gegarandeerd en continue precies de juiste tegendruk geven. Met deze feiten in het achterhoofd ontwikkelde ASICS de GEL-Fujirado.

De GEL-Fujirado is een nieuwe trailschoen en tevens de eerste ASICS hardloopschoen die is uitgerust met de Boa Techniek. Het Boa System zorgt voor een customized, veilige en comfortabele pasvorm. Met als direct resultaat: een efficiëntere pas en meer stabiliteit. Een ideale schoen voor trailrunning in natte en modderige condities.

Millimeter spanning 

Elke draai naar rechts komt neer op een millimeter meer spanning. Met de quick release verminder je de spanning. Trailrunners maken met de GEL-Fujirado dus snel micro aanpassingen, zodat ze constant de juiste pasvorm ervaren en ze zich volledig in control voelen op de trails. Veters strikken en losse of irriterende veters op de trails is hiermee voor ASICS dus verleden tijd. Bekijk de precieze werking van de Boa techniek in het filmpje hieronder.

GEL-Fujirado: duurzaam en licht 

Na twee jaar onderzoek en samenwerken is de GEL-Fujirado ontworpen. Het lichte en duurzame Boa System, ontwikkeld voor de GEL-Fujirado, is naadloos en geïntegreerd in de upper.

ASICS GEL-Fujirado

Snelheid en controle

Deze nieuwste ASICS trailschoen bestaat uit meerdere gerenommeerde (trail)technieken. Zo heeft de schoen een ASICS’ SPEVA tussenzool, deze duurzame en optimale dempingsstructuur zorgt voor een goede rebound. Ook dankzij de lage hielkap van 8mm profiteren trailrunners van een snelle afzet en gaan ze gecontroleerd bergafwaarts. Met het tractiepatroon biedt de schoen extra grip tijdens het stijgen en dalen. De robuuste buitenzool, MONO-SOCK upper en rotsbestendige (teen)versteviging bieden de voeten bescherming op het meest uitdagende terrein.

De adviesprijs van de GEL-Fujirado is € 140,- de schoen is nu verkrijgbaar bij ASICS retailers.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Tags: ASICS

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Je meest energieke run dankzij ASICS SUPERBLAST 2

Je meest energieke run dankzij ASICS SUPERBLAST 2

ASICS lanceert de SUPERBLAST™ 2 schoen, de nieuwste toevoeging aan de categorie bouncy, energieke performance hardloopschoenen van het merk. De nieuwste release van de super trainer serie bevat nu een responsieve en comfortabele FF TURBO™...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!