Anouk Vetter en Nadine Visser bij RTL Late Night, gisteren gemist? Bekijk het hier terug (video)

door 16 aug, 2017Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Anouk Vetter en Nadine Visser zaten gisteren aan tafel bij RTL Late Night, om te praten over de meest succesvolle WK Atletiek ooit voor Nederland. Hordenloopster Nadine Visser en meerkampster Anouk Vetter vertellen over hun topprestaties. Vetter won brons en Visser werd zevende op de horden en de zevenkamp.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

In overleg met de Gemeente Brunssum is besloten de aanstaande editie van de Parelloop te verplaatsen naar 11 september 2022. Na 2 jaar afwezigheid als gevolg van de COVID maatregelen stond de 2022 editie van de Parelloop gepland op 3 april a.s....

Pin It on Pinterest