Usain Bolt heeft spierscheuring in hamstring overgehouden na WK in Londen

door 19 aug, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Het had een mooi afscheid moeten worden de 4×100 meter tijdens de WK Atletiek in Londen, maar Bolt viel tijdens de race uit met een hamstringblessure. Eerst dacht iedereen dat het kramp zou zijn geweest, maar later blijkt dat Bolt een spierscheuring in de hamstring heeft.

Bolt zette een MRI-foto op zijn Twitter account:

Helaas heb ik een scheur in mijn hamstring

,schreef de sprinter. “Voor het herstel staat drie maanden. Normaal laat ik mijn medische rapport niet openbaar zien, maar nu hoorde ik dat mensen vraagtekens zetten bij de vraag of ik wel echt geblesseerd zou zijn. Ik heb nooit mijn fans bedrogen en het was een grote wens om nog één keer voor hen te lopen.” Wel gek is dat Bolt later de Tweet weer heeft verwijderd (hier kan je de verwijderde Tweet van Bolt nog zien).

Eerder melde we al dat Bolt misschien een keer voor Manchester United zou gaan spelen in een benefiet wedstrijd tegen Barcelona. Maar met de spierscheuring in zijn hamstring gaat dit definitief niet door.

Le Champion annuleert Groet uit Schoorl Run

Sportorganisatie Le Champion heeft, in overleg met Gemeente Bergen en Gemeente Zandvoort, besloten de Groet...

Marius Kipserem wil zege mét parcoursrecord tijdens de 41ste NN Marathon Rotterdam

Marius Kipserem, spraakmakende winnaar in 2016 en 2019, komt met grote plannen terug naar de NN Marathon Rotterdam. De Keniaanse topatleet wil op...

Zevenheuvelentrail en Zevenheuvelenhike nieuwe evenementen, einde Marikenloop

De Stichting Zevenheuvelenloop organiseert dit jaar twee nieuwe evenementen: De Zevenheuvelentrail op zaterdag 14 mei en de Zevenheuvelenhike op...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This