RunGo app nu in het Nederlands, Creëer je eigen routes

door 9 sep, 2017Apps, Gadgets en apps1 reactie

Select 2024Select 2024

RunGo is de enige hardloop-app die spraaknavigatie van afslag tot afslag biedt. Stel je eigen route samen of selecteer een van de 85.000+ routes wereldwijd via de app of PC, en laat RunGo je veilig weer naar huis leiden. RunGo meet ook uitgebreide hardloopstatistieken, zoals tijd, tempo, splits, afstand en hoogte. RunGo is met name ideaal voor een hardloper die een nieuwe (race)route wil testen en/of voorafgaand aan zijn/haar vakantie of (business) trip een route in een nieuwe stad wil plannen.

Hardlopen met spraaknavigatie

Verken routes met heldere spraaknavigatie. Ontvang een melding als u afwijkt van de route en deel je precieze locatie met anderen.
RunGo ondersteunt VoiceOver voor gebruikers met een visuele beperking.

Creëer je eigen routes

Creëer persoonlijke routes op je iPhone of desktop PC. Binnen een paar seconden heb je een route samengesteld die je kan delen met vrienden. RunGo werkt ook met GPX-bestanden zodat je routes kan inlezen. Stel je gaat de Rotterdam Marathon volgend jaar lopen. Dan kan de app je helpen om gedeeltes van de routes te verkennen. Met RunGo plan je de route die je wilt lopen vooraf en de app geeft precies aan wanneer je links, rechts moet afslaan en uiteindelijk weer veilig ‘thuis’ komt.

Bestaande routes

Blader door een bibliotheek van meer dan 85.000 routes wereldwijd en ontdek routes in grote hardloopsteden zoals Vancouver, San Francisco, LA, Boston, New York, Chicago, Londen, Sydney en vele andere plaatsen.

RunGo op Apple Watch

Wat kan je nog meer met de app?

 • volg statistieken en logboek: Hardloopstatistieken worden live bijgehouden en getoond en zijn na afloop beschikbaar voor verdere analyse of referentie, Deel, bekijk uw tijd per km of mijl*** Exporteer je runs naar GPX (ondersteund door veel andere hardloop-apps/hardware).**
 • deel je prestaties.
 • live volgen. **
 • interval training: Creëer intervalwork-training binnen de app.
 • de app werkt ook offline: Met RunGo kan je elke route volgen en tracken zonder mobiele data te gebruiken.
 • luister naar muziek en ontvang tegelijkertijd spraaknavigatie bij elke afslag.
 • RunGo is er ook voor de Apple Watch: Ontvang navigatie aanwijzingen via je pols zonder dat je je iPhone met RunGo’s Apple Watch-app voor Series 2 nodig hebt.*

De app is gratis en sinds vorige week als een van de weinige running apps volledig in het Nederlands in de Apple App Store verkrijgbaar.

Download de app RunGo gratis

App store

 

 

 

* Werkt met de Apple Watch-serie 1 met de iPhone en vereist watchOS 3.1.3 of hoger.
** Premium functie

Tags: apps

1 Reactie

 1. roald

  Hoi stel je de nederlandse taal in als voice over in runGo ?
  groeten Roald

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Download gratis de vernieuwde app van de CPC Loop

Download gratis de vernieuwde app van de CPC Loop

Over 3 weken is alweer de 48e editie van de CPC Loop in Den Haag. Voor deze editie is de eventapp vernieuwd. Via deze app kun je gemakkelijk de laatste eventinformatie vinden en ontvang je updates over het event. Ook is het voor toeschouwers...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!