‘Hardlopen met Evy’ is de grootste hardloopclub van Nederland

door 12 sep, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Ruim 800.000 mannen en vrouwen trokken dankzij de hardloop-applicatie ‘Hardlopen met Evy’ hun sportschoenen aan. Het aantal gebruikers groeit hard en om hen een extra duwtje in de rug te geven wordt nu de ‘Hardlopen met Evy-club gelanceerd. Loop hard en word beloond voor je inspanning!

Hardlopen met Evy

Verleg je sportieve grenzen

Om jou te helpen nog meer uit je run te halen, breidt de ‘Hardlopen met Evy’ app uit met een interactieve website. Op dit online platform worden maandelijks nieuwe uitdagingen gedeeld om iedereen te motiveren de hardloopschoenen naar hartenlust te gebruiken. Bovendien maak je bij deelname aan één van de uitdagingen kans op mooie prijzen. Zo kan je bijvoorbeeld een sportbeha winnen wanneer je tijdens jouw training 1.000 calorieën verbrandt. Of misschien sleep jij dat sporthorloge wel in de wacht als je 10km verzamelt in één of meer trainingen! De uitdagingen zijn laagdrempelig en haalbaar voor iedereen, mits een kleine inspanning uiteraard.

Hardlopen met Evy Club

De nieuwe online community is tevens dé plek waar je terecht kunt met al jouw vragen. Ook kunnen hardlopers die even de moed verloren zijn, zich laten inspireren door de verhalen of hardlooptips van anderen. En mocht je benieuwd zijn naar jouw prestatie of vooruitgang, log dan simpelweg in op www.hardlopenmetevy.nl. voor een overzicht van jouw hardloopsessies! Omdat de app en de website met elkaar gesynchroniseerd zijn, worden jouw geregistreerde trainingen in de app automatisch geladen naar het online platform.

Er is ook een hardloopboek over Hardlopen met Evy, bij Bol.dom is dit boek te koop voor € 19,99.

Nationale-Nederlanden hoofdpartner van de Hardlopen met Evy Club

Iedereen loopt voor het bereiken van zijn of haar eigen doel. Van een gezonder leven en vrijheid in je hoofd tot het realiseren van een sportieve prestatie. Het maakt niet uit welk doel je hebt of welke afstand je loopt. Nationale-Nederlanden helpt bij het bereiken van je persoonlijke hardloopdoelen. Door je uit te dagen, aan te moedigen, te begeleiden en mee te juichen na het bereiken van de finish.

Alessio Tilocca, Brandmanager Nationale-Nederlanden, vult aan: “Als supporter van alle hardlopers geeft de samenwerking met de ‘Hardlopen met Evy’ app ons de mogelijkheid nog meer hardlopers gedurende het hele jaar te ondersteunen bij het behalen van hun persoonlijke doelen.”

Energy Lab

Energy Lab, het bedrijf achter de ‘Hardlopen met Evy’ app, biedt advies en coaching op het gebied van sport en gezondheid (fysiek en mentaal) zowel voor de recreatieve als de professionele sporter. Naast de ‘Hardlopen met Evy’ app, stelt Energy Lab ook online fiets- en loopschema’s ter beschikking via MyEnergyLab. In de labo’s in Eindhoven en Rotterdam kan iedere sporter van elk niveau terecht voor een uitgebreide conditietest, fietspositionering, steunzoolanalyse of lichaamsscan.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Faith Kipyegon loopt nieuw wereldrecord op de 1500 meter

Faith Kipyegon loopt nieuw wereldrecord op de 1500 meter

Foto: Christel Saneh voor World Athletics Wereld- en Olympisch kampioen Faith Kipyegon bevestigde haar status als beste vrouwelijke atlete in de geschiedenis op de 1500 meter. Zij liep haar eigen wereldrecord uit de boeken met een geweldige tijd...

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

De afgelopen decennia heeft hardlopen zich ontwikkeld tot een wereldwijde sensatie die miljoenen mensen over de hele wereld in zijn ban houdt. Of het nu gaat om een ontspannen rondje joggen door het park, een eerste marathon of de intense uitdaging...

Nienke Brinkman maakt comeback bij de Amsterdam Marathon

Nienke Brinkman maakt comeback bij de Amsterdam Marathon

Nienke Brinkman maakt op zondag 20 oktober haar comeback tijdens de TCS Amsterdam Marathon. Brinkman zou eigenlijk vorig jaar al van start gaan bij de World Atletics Platinum Label marathon, maar moest toen kort voor de wedstrijd haar limietpoging...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!