.

De Driessen Autogroep en de Marathon Eindhoven verlengen samenwerking

door 13 sep, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

De Driessen Autogroep en de Marathon Eindhoven verlengen samenwerking

Marathon Eindhoven kent dit jaar haar 34e editie. Voor de 20e keer is de Driessen Autogroep als Automotive sponsor bij het evenement betrokken. Gisteren werd door François Driessen, directeur Driessen Autogroep, en Edgar de Veer, directeur Marathon Eindhoven, een nieuw driejarig sponsorovereenkomst ondertekend.

François Driessen: “Als familiebedrijf zijn we sterk geworteld in de Eindhovense samenleving en dat willen we als sponsor van de Marathon Eindhoven graag uitdragen. Het is een groot evenement, gedragen door en met de stad en met zeer specifieke mobiliteitsbehoeften. Een mooie exposure gelegenheid voor onze 10 merken.”

#RECHARGE

We zullen dit jaar middels concept van onze marketing afdeling met trots een interactie aangaan met het publiek op het event. We stellen in deze de deelnemers centraal door toeschouwers en passanten aan te spreken om hun favoriete kandidaat aan te moedigen en te nomineren voor wellness prijzen die de Driessen Autogroep ter beschikking stelt. Het nomineren gebeurt volledig online via social media met #RECHARGE.

‘Eindhoven is leading in technologie. Diverse merken uit ons portfolio sluiten hier op aan met hun moderne en schone technologie. We blijven dan ook graag in de toekomst meedenken en de organisatie faciliteren. Het is geweldig om ieder jaar weer te ervaren hoe de Marathon Eindhoven, deelnemers en bezoekers van dit evenement een echt Eindhovens feest weten te maken.’ Aldus François Driessen.

Edgar de Veer: “Een evenement als Marathon Eindhoven kan niet georganiseerd worden zonder de inzet en steun van vrijwilligers en sponsoren. We zijn er als organisatie enorm trots op dat de Driessen Autogroep dit jaar voor de 20e keer als sponsor betrokken is en ons evenement prominent blijft inzetten voor haar regionale promotie. Het is fijn dat de relatie met Driessen Autogroep is meegegroeid met de omvang en ambities van ons evenement.”

Over de Driessen Autogroep

De Driessen Autogroep vormt een sterke bundeling van dienstverlening in de automobielsector. Als één van de grotere auto-ondernemingen in Zuid-Nederland en behorend tot de top twintig grootste landelijke autoconcerns, met ruim 350 medewerkers in dienst, vertegenwoordigt de Driessen Autogroep tien officiële dealervestigingen en verschillende universele diensten o.a. het erkende schadeherstelbedrijf Driessen Autoschade en de universele leasemaatschappij Driessen Autolease. De Driessen Autogroep verzorgt zowel de verkoop van nieuwe auto’s en occasions als ook het onderhoud en de reparatie van auto’s.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest