Documentaire Breaking2: Recordpoging Eliud Kipchoge om Marathon onder 2 uur te lopen (volledige video)

door 21 sep, 2017Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Select 2024Select 2024

Hieronder de documentaire Breaking2, een documentaire over de recordpoging van Eliud Kipchoge op het Formule 1-circuit van Monza. Kipchoge wilde in samenwerking met Nike op het circuit de Marathon onder de twee uur lopen. Deze poging mislukte, hij deed er 25 seconden te lang over om onder de twee uur de Marathon te lopen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Op 19 mei 2024 was de Domstad het decor van een bijzondere editie van de Utrecht Marathon. De 40ste editie van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park werd de grootste ooit met bijna 14.000 inschrijvingen. Van vroeg in de ochtend tot...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!