.

Documentaire Breaking2: Recordpoging Eliud Kipchoge om Marathon onder 2 uur te lopen (volledige video)

door 21 sep, 2017Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Sport

Hieronder de documentaire Breaking2, een documentaire over de recordpoging van Eliud Kipchoge op het Formule 1-circuit van Monza. Kipchoge wilde in samenwerking met Nike op het circuit de Marathon onder de twee uur lopen. Deze poging mislukte, hij deed er 25 seconden te lang over om onder de twee uur de Marathon te lopen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman, dé hardloopsensatie van afgelopen jaar, gaat van start in de 47e editie van de NN CPC Loop Den Haag. De Nederlandse recordhoudster op de marathon kiest op zondag 12 maart bij de populaire voorjaarsklassieker voor de halve marathon....

Pin It on Pinterest