Documentaire Breaking2: Recordpoging Eliud Kipchoge om Marathon onder 2 uur te lopen (volledige video)

door 21 sep, 2017Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

Hieronder de documentaire Breaking2, een documentaire over de recordpoging van Eliud Kipchoge op het Formule 1-circuit van Monza. Kipchoge wilde in samenwerking met Nike op het circuit de Marathon onder de twee uur lopen. Deze poging mislukte, hij deed er 25 seconden te lang over om onder de twee uur de Marathon te lopen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Pin It on Pinterest