Documentaire Breaking2: Recordpoging Eliud Kipchoge om Marathon onder 2 uur te lopen (volledige video)

door 21 sep, 2017Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

SportSport

Hieronder de documentaire Breaking2, een documentaire over de recordpoging van Eliud Kipchoge op het Formule 1-circuit van Monza. Kipchoge wilde in samenwerking met Nike op het circuit de Marathon onder de twee uur lopen. Deze poging mislukte, hij deed er 25 seconden te lang over om onder de twee uur de Marathon te lopen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest