Deelnemers 4 Mijl Groningen en Marathon Eindhoven krijgen voorlopig geen medaille dit weekend

door 6 okt, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Door een probleem met de douane krijgen de ruim 23000 hardlopers aanstaande zondag geen medailles. De organisatie zegt het volgende op haar site:

“Zondag is het zover, dan sta jij aan de start van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Om jouw prestatie zondag te kunnen belonen, hebben wij prachtige medailles laten maken. Echter, wij hebben minder goed nieuws over de levering van deze medailles.

Wij zijn woensdagochtend onaangenaam verrast door een bericht van onze leverancier dat de medailles van de 4 Mij niet vrijgegeven kunnen worden door de Douane Nederland. De medailles zijn in het buitenland gemaakt en op tijd verscheept in containers. Momenteel staan ze in de haven van Rotterdam waar onze zending is gecontroleerd en is goed bevonden. Echter, in dezelfde container zit een zending van een andere leverancier die nader onderzoek behoeft. Wij hebben er de afgelopen drie dagen alles aan gedaan om de medailles op tijd in Groningen te krijgen, maar dat is dus helaas niet gelukt.

Wij betreuren dit ten zeerste, maar door overmacht kunnen wij jou zondag dus niet jouw welverdiende medaille uitreiken. Uiteraard krijg jij jouw medaille zo snel mogelijk per post toegestuurd. Heb jij bij inschrijving een gravure besteld, dan wordt de medaille verzonden met jouw persoonlijke finishtijd. Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om exact aan te geven wanneer de medailles verstuurd kunnen worden. Wij zullen jou daar na het weekend zo spoedig mogelijk over informeren.

Wij hopen jou hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en wensen jou een hele mooie en sportieve dag toe. Tot zondag!” 

Ook vraagt de organisatie het volgende: Let op: Wil jij er zeker van zijn dat jouw adres correct is, log dan in op jouw Mylaps account en check jouw adresgegevens. Dit kan tot maandag 9 oktober 16.00 uur.”

Marathon Eindhoven

Ook de deelnemers van de Marathon Eindhoven hebben dit probleem, zo krijgen de ruim 20.000 hardlopers in Eindhoven dit weekend ook geen medaille. De medailles zitten waarschijnlijk in dezelfde container in Rotterdam vast. Ook met deze zending is volgens de douane niets aan de hand. Het probleem ligt bij spullen van een andere leverancier.

Update

Toch wel medailles voor hardlopers 4 mijl Groningen en Marathon Eindhoven

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest