Toch wel medailles voor hardlopers 4 mijl Groningen en Marathon Eindhoven

door 7 okt, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Gisteren plaatsten we een bericht dat de hardlopers van de 4 Mijl Groningen en de Marathon Eindhoven dit weekend geen medaille zouden ontvangen omdat deze achter waren gebleven bij de douane. Maar de organisatie van de evenementen hadden vannacht goed nieuws voor alle hardlopers die mee doen dit weekend, ze krijgen toch een medaille!

De organisatie zegt het volgende op haar website:

“In tegenstelling tot het eerdere bericht deze avond over de medailles, hebben wij goed nieuws voor jou! De organisatie heeft vrijdag nog veelvuldig contact gehad met de Douane en beide partijen hebben alles in het werk gesteld om een oplossing te zoeken voor de deelnemers. In de container zaten meerdere zendingen. Normaal gesproken wordt een container in zijn geheel vrijgegeven als alle zendingen gecontroleerd en goedgekeurd zijn. Voor de deelnemers is een oplossing gevonden en is de zending van de medailles alsnog vrijgegeven. Dit betekent dat iedereen aanstaande zondag zijn welverdiende medaille uitgereikt krijgt na de finish.”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest