Deel je Amsterdam Marathon tijden live op Facebook en Twitter

door 12 okt, 2017Apps, Gadgets en apps0 Reacties

SportSport

Tijdens de TCS Amsterdam Marathon kun je op Facebook en of Twitter live* jouw tijden delen met al je supporters thuis. Via jouw persoonlijke pagina worden de tussentijden en eindtijd geplaatst, zo hoeven jouw supporters niks te missen!

Aanmelden voor deze gratis service van MYLAPS kan via deze link.

Voordat je jouw startnummer kunt selecteren (‘een loper volgen’), dien je eerst via Facebook in te loggen of je maakt een account aan bij MYLAPS via de ‘register’ knop. Daarna volgt de keuze voor je tijden op Facebook of Twitter.

Je kunt je t/m vrijdag 13 oktober 18.00 uur aanmelden voor deze service.

*’Live’ is onder andere afhankelijk van of er verbinding is tussen de systemen en de centrale computer. In verband met de uitgebreide autorisatiemogelijkheden op Facebook kan er bovendien geen garantie worden gegeven dat berichten geplaatst worden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Download gratis de vernieuwde CPC Loop app

Download gratis de vernieuwde CPC Loop app

Aanstaande zondag (12 maart) is het weer zo ver, dan staan er weer duizenden mensen aan de start van de CPC Loop. Het beloofd een mooi hardloopfeest te worden met vele toeschouwers en met de vernieuwde app van de CPC Loop kunnen jou toeschouwers je...

Pin It on Pinterest