Deel je Amsterdam Marathon tijden live op Facebook en Twitter

door 12 okt, 2017Apps, Gadgets en apps0 Reacties

SportSport

Tijdens de TCS Amsterdam Marathon kun je op Facebook en of Twitter live* jouw tijden delen met al je supporters thuis. Via jouw persoonlijke pagina worden de tussentijden en eindtijd geplaatst, zo hoeven jouw supporters niks te missen!

Aanmelden voor deze gratis service van MYLAPS kan via deze link.

Voordat je jouw startnummer kunt selecteren (‘een loper volgen’), dien je eerst via Facebook in te loggen of je maakt een account aan bij MYLAPS via de ‘register’ knop. Daarna volgt de keuze voor je tijden op Facebook of Twitter.

Je kunt je t/m vrijdag 13 oktober 18.00 uur aanmelden voor deze service.

*’Live’ is onder andere afhankelijk van of er verbinding is tussen de systemen en de centrale computer. In verband met de uitgebreide autorisatiemogelijkheden op Facebook kan er bovendien geen garantie worden gegeven dat berichten geplaatst worden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Garmin kondigt updates aan voor verschillende smartwatches

Garmin kondigt updates aan voor verschillende smartwatches

Garmin Nederland kondigt vandaag nieuwe software- en functie-updates voor geselecteerde smartwatches aan. De updates zijn van toepassing op de fēnix® 7 serie, epix™ (Gen 2), Instinct® 2 serie en Forerunner® 945 LTE. Deze nieuwe functies zullen...

Download de gratis CPC Loop app

Download de gratis CPC Loop app

Nog 12 dagen dan start de CPC Loop Den Haag. Voor deze 46e editie van de CPC Loop Den Haag is de gratis event-app vernieuwd. Via deze app kun je gemakkelijk de laatste event-informatie vinden en ontvang je updates over het event. Ook is het voor...

Pin It on Pinterest