Deel je Amsterdam Marathon tijden live op Facebook en Twitter

door 12 okt, 2017Apps, Gadgets en apps0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

Tijdens de TCS Amsterdam Marathon kun je op Facebook en of Twitter live* jouw tijden delen met al je supporters thuis. Via jouw persoonlijke pagina worden de tussentijden en eindtijd geplaatst, zo hoeven jouw supporters niks te missen!

Aanmelden voor deze gratis service van MYLAPS kan via deze link.

Voordat je jouw startnummer kunt selecteren (‘een loper volgen’), dien je eerst via Facebook in te loggen of je maakt een account aan bij MYLAPS via de ‘register’ knop. Daarna volgt de keuze voor je tijden op Facebook of Twitter.

Je kunt je t/m vrijdag 13 oktober 18.00 uur aanmelden voor deze service.

*’Live’ is onder andere afhankelijk van of er verbinding is tussen de systemen en de centrale computer. In verband met de uitgebreide autorisatiemogelijkheden op Facebook kan er bovendien geen garantie worden gegeven dat berichten geplaatst worden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Garmin introduceert de nieuwe fēnix 7 serie

Garmin introduceert de nieuwe fēnix 7 serie

Garmin Nederland introduceerde afgelopen week de fēnix® 7 serie. Deze nieuwe generatie multisport GPS smartwatches met solar-charging zal sporters, outdoor-atleten en avonturiers helpen om iedere dag het beste uit hun prestaties te halen en...

Fitbit Charge 5: een nieuwe definitie van kracht

Fitbit Charge 5: een nieuwe definitie van kracht

Het afgelopen jaar hebben we door de wereldwijde pandemie te maken gekregen met ziekte, een toename van stress en veranderingen op het gebied van slaap, voeding en activiteit. Deze veranderingen kunnen een aanslag zijn op je lichaam, niet alleen...

De Marathon Rotterdam app is vernieuwd

De Marathon Rotterdam app is vernieuwd

Nog iets meer dan een week en dan zal het startschot op de Coolsingel klinken voor de 41ste editie van de Marathon Rotterdam. Het beloofd een mooie en spannende dag te worden met veel toppers aan de start. Zo staan Marius Kipserem, Björn Koreman,...

Pin It on Pinterest