Garmins nieuwe Forerunner: de Forerunner 30

door 13 okt, 2017Gadgets, Gadgets en apps0 Reacties

Select 2024Select 2024

In april dit jaar bracht Garmin nog de ‘duurdere’ Forerunner 935 uit, nu is het tijd voor een nieuw ‘goedkoper’ model, de Forerunner 30. De Forerunner 30 maakt het je eenvoudig om fit en verbonden te blijven. Dit gebruiksvriendelijke GPS-hardloophorloge biedt alle belangrijke functies die u nodig hebt tijdens het hardlopen, zoals je polshartslagmeting1 en standaard smartphone meldingen2. Wat is er nog meer mogelijk? Het toestel biedt bovendien fitnessfuncties, houdt uw activiteiten gemakkelijk bij en uploadt uw gegevens automatisch naar Garmin Connect, waar je je persoonlijke statistieken tot in de kleinste details kunt bestuderen.

Gebruiksvriendelijk GPS-hardloophorloge met polshartslagmeting

  • Meet uw polshartslag1 de hele dag en nacht dankzij de Elevate™ polshartslagtechnologie
  • Ingebouwde GPS legt vast hoe ver, hoe hard en waar u hebt gelopen
  • Geeft ook een schatting van uw VO2 max, een meetbare indicatie van uw aerobe prestaties of fitnessniveau
  • Verbindingsfuncties2, zoals standaard smartphone meldingen voor oproepen en sms-berichten, automatische uploads naar Garmin Connect™ en de mogelijkheid om uw hardloopsessies bij te laten houden met de LiveTrack functie
  • Activity tracking telt de hele dag uw stappen en calorieën, en herinnert u wanneer het tijd is om te gaan bewegen. En bovendien detecteert en classificeert de Move IQ™ functie automatisch uw activiteiten
  • Levensduur batterij3: Maximaal 5 dagen in smartwatch-modus; 8 uur in GPS-modus

Hardlopen naar hartenlust

De Forerunner 30 is een dun en licht toestel dat ideaal is voor je dagelijkse hardloopsessies, trainingen en wedstrijden. Het toestel beschikt over polshartslagtechnologie en ingebouwde GPS die onder andere afstand en tempo bijhoudt. Omdat het horloge al deze statistieken vastlegt, heb je geen andere toestellen, telefoons of hartslagmeters nodig. Doe het horloge om en begin met hardlopen.

Meet uw fitnessniveau

Wil je precies weten hoe fit je bent? De Forerunner 30 berekent de hartslaggegevens voor je en geeft een schatting van je VO2 max, een indicatie van het prestatievermogen van je lichaam. Hoe hoger de score, hoe beter. Je kunt je VO2 max na verloop van tijd verbeteren door regelmatig te sporten en flink je best te doen, waar wacht je dus nog op?

Blijf verbonden

Als je de Forerunner 30 koppelt met je compatibele smartphone, worden de standaard smartphone meldingen op je pols weergegeven, zodat je geen enkele oproep en geen enkel sms-bericht hoeft te missen. Blijf in contact met vrienden en familie die je dankzij LiveTrack in real-time kunnen volgen tijdens het hardlopen. Forerunner 30 uploadt je statistieken en opgeslagen hardloopsessies zelfs automatisch naar onze de Garmin Connect2 fitnesscommunity.

 

Aanpassen en koppelen

Garmin Connect is veel meer dan een locatie voor het opslaan van je gegevens. Het is namelijk een levendige online community waar hardlopers met elkaar in contact kunnen komen en tegen elkaar kunnen strijden in uitdagingen, elkaar kunnen aanmoedigen en successen kunnen delen op social media. Garmin Connect is gratis en is beschikbaar via internet of op uw smartphone met de Garmin Connect™ Mobile app.

De hele dag en nacht uw activiteiten volgen

De Forerunner 30 is je nieuwe horloge voor elke dag, dankzij de activity trackingfuncties. Behalve de hartslagmeter die 24/7 je hartslag meet, kan je bijvoorbeeld ook uw stappen, calorieën, afstanden, slaap1 en minuten intensieve training bijhouden. Het horloge geeft een trilsignaal als je te lang inactief bent en het tijd is om te gaan bewegen. Activity tracking is nu nog slimmer dankzij onze Move IQ functie, die automatisch detecteert als je gaat bewegen en die je activiteit classificeert als een wandeling, hardloopsessie, fietstocht of andere activiteit.

De Garmin Forerunner 30 is vanaf nu te koop voor € 112,95.


1 Nauwkeurigheid van activity trackers
2 Indien gekoppeld met een compatibele telefoon
3 De levensduur van de batterij is afhankelijk van de geselecteerde prestatiemodus en het gebruik

Tags: Garmin

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Maak kennis met de Forerunner 165 serie

Maak kennis met de Forerunner 165 serie

Vandaag kondigt Garmin de Forerunner® 165 series aan: prachtige hardloophorloges voorzien van een helder AMOLED scherm. De Forerunner® 165 series zijn gemaakt voor hardlopers van alle niveaus en de hardloophorloges helpen hen om hun doelen te...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest