.

Hoe hard moet je lopen om het parcoursrecord te lopen in Amsterdam (video)

door 14 okt, 2017Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

SportSport

Morgen is het zo ver, dan start de Amsterdam Marathon. Om het parcoursrecord te verbeteren moet je gemiddeld meer dan 20 km/u rennen. Eens zien hoe lang de fanatiekelingen in het Vondelpark dat volhouden…, op de loopband. Het parcoursrecord staat trouwens op naam van Daniel Wanjiru, hij liep vorig jaar de Amsterdam Marathon in een tijd van 2:05:21.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest