Michel Butter en Khalid Choukoud hazen in Amsterdam voor Abdi Nageeye (video)

door 14 okt, 2017Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer
Abdi Nageeye

Foto: Orange Pictures

Morgen gaat Abdi Nageeye een poging wagen om voor het eerst de Marathon onder de 2:09:00 te lopen. Tijdens de NK Marathon krijgt hij steun van Michel Butter en Khalid Choukoud, zij zullen tijdens de Amsterdam Marathon voor hem gaan hazen.

Nageeye zal van start gaan met een eindtijd tussen de 2:08:40 en 2:08:50, dit is nog geen Nederlands record. Die staat nog steeds op naam van Kamiel Maase, op 21 oktober 2017 (Amsterdam) liep Maase een tijd van 2:08:21.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest