Rotterdam Bruggenloop 2017 is uitverkocht

door 14 okt, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

De Rotterdam Bruggenloop 2017 is helemaal uitverkocht! Dat geldt voor de individuele inschrijvingen als voor de Business Runs. Nog nooit eerder is de Bruggenloop zo snel uitverkocht geraakt. De 30ste editie wordt een feest! Wie heeft een ticket weten te bemachtigen voor zondag 10 december?

Parcours

In 2017 kent de DSW Bruggenloop Rotterdam een nieuwe startlocatie op de Piet Smitkade en daarmee ook een vernieuwd mooi parcours. Mede door de afsluiting van de Maastunnel is er besloten om dit jaar niet over de Erasmusbrug te lopen, maar juist over de Willemsbrug. Hierdoor wordt het eerste gedeelte van het parcours ook anders dan voorgaande jaren.

parcours Rotterdam Bruggenloop 2017

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest