Haag Atletiek verwelkomt ASICS NK Atletiek in 2019 en 2020

door 24 okt, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

In de totale context had Den Haag de beste papieren om de NK Atletiek te huisvesten. Alle noodzakelijke faciliteiten voor atleten, publiek en vrijwilligers voor een optimale gebruikersbeleving zijn aanwezig of kunnen worden gerealiseerd. Zo is er een grote warming-up voorziening en kan er een tribune worden geplaatst. Haag Atletiek heeft met de organisatie van diverse NK’s en competities de nodige organisatiekracht opgebouwd. Ten slotte heeft de gemeente Den Haag de kandidatuur omarmd en is er al ervaring opgedaan met het organiseren van een city event.

De kandidaten voor de NK Atletiek waren:

  1. de vijf Amsterdamse verenigingen
  2. MPM in combinatie met de Stichting FBK Games
  3. Haag Atletiek
  4. Prins Hendrik

In 1996 vond voor de laatste keer in Den Haag de NK Atletiek Senioren plaats.

“Oude glorie herleeft op het  80 jaar oude sportpark aan de Laan van Poot. In samenwerking met de Atletiekunie en de gemeente Den Haag gaat de Haagse atletiekvereniging Haag Atletiek de mooiste wedstrijd op individueel nationaal niveau organiseren. Haag Atletiek vindt het een eer om de atleten te mogen verwelkomen. De organisatie van dit evenement vormt een kroon op het werk van de vele vrijwilligers van Haag Atletiek. Het belooft een weekend met sportieve strijd en vol topprestaties te worden.” Aldus de organisatie van Haag Atletiek.

(Persbericht Atletiekunie)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest