Zorg en Zekerheid gaat voor kwart eeuw Zorg en Zekerheid Circuit

door 25 okt, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024
Willem van der Krogt en Ton van Houten schudden elkaar de hand na het tekenen van de sponsorovereenkomst.

Willem van der Krogt en Ton van Houten schudden elkaar de hand na het tekenen van de sponsorovereenkomst.

Op 25 oktober jl. ondertekenden Ton van Houten, voorzitter Raad van Bestuur van Zorg en Zekerheid, en Willem van der Krogt, voorzitter van het Zorg en Zekerheid Circuit, de nieuwe sponsorovereenkomst. De naam van de zorgverzekeraar is daarmee een kwart eeuw verbonden aan het hardloopcircuit.

Willem van der Krogt: ‘Dat de naam Zorg en Zekerheid aan ons Circuit verbonden blijft, biedt nog steeds nieuwe mogelijkheden. In een tijd waarin het aantal loopevenementen blijft groeien, neemt het Zorg en Zekerheid Circuit een prominente plaats in. De verlenging van het hoofdsponsorschap geeft ons de mogelijkheid om nieuwe ideeën binnen het Circuit uit te voeren. Zoals het online inschrijven voor het Circuit.

‘Wij zijn trots dat het circuit straks 25 jaar de naam Zorg en Zekerheid Circuit draagt.‘ zegt Ton van Houten. ‘We ondernemen als zorgverzekeraar tal van initiatieven om gezonder te leven. Daarom blijven wij ook betrokken bij het Zorg en Zekerheid Circuit. Meedoen aan het hardloopcircuit juichen wij van harte toe.’

Het Zorg en Zekerheid Circuit is al 23 jaar een begrip in de regio. Met gemiddeld 1.250 deelnemers per loop is het Circuit het grootste recreatieve loopevenement van de Randstad. Op 5 november start de eerste loop in Mijdrecht met de Zilveren Turfloop. Daarna volgen nog zeven lopen door de hele regio. De laatste loop vindt plaats op 29 april 2018 in Noordwijkerhout.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest