Geoffrey Kamworor wint New York Marathon, Michel Butter knap zesde (Video)

door 6 nov, 2017Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Gisteren heeft Geoffrey Kamworor de New York Marathon op zijn naam weten te zetten, de Keniaan liep een tijd van 2:10:53. Landgenoot Wilson Kipsang kwam op het laatste stuk nog erg dichtbij maar werd tweede in een tijd van 2:10:56. De Ethiopiër Lelisa Desisa noteerde een tijd van 2:11:32 en werd daarmee derde.

Michel Butter

Michel Butter liep een goede New York Marathon, hij werd zesde overall in een tijd van 2:12:39, hij was na de in Eritrea geboren Zwitser Tadesse Abraham (vijfde in een tijd van 2:12:01) de tweede Europeaan.

Butter liep zelfs nog even ‘brutaal’ op kop bij de grote mannen, zo lekker zat Butter in zijn vel.

Vrouwen

Bij de vrouwen was de Amerikaanse Shalane Flanagan de sterkste, zij won de New York Marathon in een tijd van 2:26:52. Flanagan is met deze winst de eerste Amerikaanse die de New York Marathon wint sinds Miki Gorman in 1977. De Keniaanse Mary Keitany werd tweede in 2:27:54 en Mamitu Daska werd derde in een tijd van 2:28:08.

Miranda Boonstra deed het gisteren in New York iets minder goed, Boonstra had het zwaar en werd 47ste in een tijd van 2:55:36.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest