Geoffrey Kamworor wint New York Marathon, Michel Butter knap zesde (Video)

door 6 nov, 2017Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Select 2024Select 2024

Gisteren heeft Geoffrey Kamworor de New York Marathon op zijn naam weten te zetten, de Keniaan liep een tijd van 2:10:53. Landgenoot Wilson Kipsang kwam op het laatste stuk nog erg dichtbij maar werd tweede in een tijd van 2:10:56. De Ethiopiër Lelisa Desisa noteerde een tijd van 2:11:32 en werd daarmee derde.

Michel Butter

Michel Butter liep een goede New York Marathon, hij werd zesde overall in een tijd van 2:12:39, hij was na de in Eritrea geboren Zwitser Tadesse Abraham (vijfde in een tijd van 2:12:01) de tweede Europeaan.

Butter liep zelfs nog even ‘brutaal’ op kop bij de grote mannen, zo lekker zat Butter in zijn vel.

Vrouwen

Bij de vrouwen was de Amerikaanse Shalane Flanagan de sterkste, zij won de New York Marathon in een tijd van 2:26:52. Flanagan is met deze winst de eerste Amerikaanse die de New York Marathon wint sinds Miki Gorman in 1977. De Keniaanse Mary Keitany werd tweede in 2:27:54 en Mamitu Daska werd derde in een tijd van 2:28:08.

Miranda Boonstra deed het gisteren in New York iets minder goed, Boonstra had het zwaar en werd 47ste in een tijd van 2:55:36.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Tijdschema WK Indoor Atletiek 2024 Glasgow

Tijdschema WK Indoor Atletiek 2024 Glasgow

De WK Indoor Atletiek vinden plaats van vrijdag 1 tot en met zondag 3 maart 2024 in Schotland (Glasgow). RunningPlus heeft hieronder een tijdschema van de WK Indoor Atletiek onder elkaar gezet, zo weet je precies wat wanneer is en hoef je niks te...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest