Boekpresentatie Abdelkader Benali bij Zevenheuvelenloop

door 9 nov, 2017Hardloopboeken0 Reacties

SportSport

Tijdens de persconferentie van de NN Zevenheuvelenloop op vrijdag 17 november zal Abdelkader Benali zijn nieuwe boek met hardloopverhalen presenteren. De officiële boekpresentatie is vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Op zondag 19 november is de schrijver van 11.00 tot 12.00 uur aanwezig op de ZevenheuvelenExpo waar hij zijn boek Asfalt, zand en stenen zal signeren.

Hardloopverhalen

In het 500 pagina’s tellende boek Asfalt, zand en stenen zijn twee romans en diverse korte hardloopverhalen opgenomen. Benali is literair schrijver en hardloper. In de roman Marathonloper dringt hij diep door tot de essentie van wat hardlopen is. In de andere roman Zandloper laat Benali zien wat een hardloper in wezen bezielt.

Abdelkader Benali (1975) schrijft romans, verhalen en poëzie, maar ook toneel en journalistiek werk. Hij reist, maakt televisie- en radioprogramma’s en presenteert op podia. Hardlopen is de rode draad die al deze activiteiten verbindt. Na het signeren op de ZevenheuvelenExpo neemt Benali zelf deel aan de NN Zevenheuvelenloop.

De persconferentie begint op vrijdag 17 november om 11.00 uur in Concertgebouw De Vereeniging. Op de persconferentie worden ook de topatleten gepresenteerd.

Je kan het nieuwe boek van Abdelkader Benali hier al reserveren!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Ik háát hardlopen!…dacht ik

Ik háát hardlopen!…dacht ik

Na een aantal jaren blogs geschreven te hebben, begon ik ruim twee jaar geleden met het schrijven van een boek; iets dat ik al heel lang wilde. Hoewel verschillende ideeën voor thrillers en romans de revue passeerden, bleek mijn eerste boek toch...

5 gezonde hardloopboeken voor na de feestdagen

5 gezonde hardloopboeken voor na de feestdagen

Na de feestdagen zoals Sinterklaas, de Kerstdagen en oud en nieuw, is het tijd voor de goede voornemens. Na deze dagen wordt het weer tijd om extra goed op je voeding te letten en weer heerlijk "gezond" hard te gaan lopen. Hieronder hebben wij 5...

Pin It on Pinterest