Nieuwe hardloopsite van RunningPlus: Hardlooptips.nl

door 19 nov, 2017Hardlooptips0 Reacties

SportSport

RunningPlus heeft er een nieuwe (dochter)site bij, Hardlooptips.nl. Hier staan (en komen) alle hardlooptips die op RunningPlus staan bij elkaar op één site. Een mooie site met alleen maar hardlooptips dus.

De site staat nog in de kinderschoenen, maar er zullen gaandeweg steeds meer tips bij komen op de site.

Neem snel een kijkje op www.hardlooptips.nl, volg de site ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Tips, ideeën of samenwerking voor de nieuwe site? Stuur dan een mail naar info@hardlooptips.nl of vul het contactformulier in.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Naar buiten, de natuur in!

Naar buiten, de natuur in!

Sportseizoen 2020/2021. Het is er één om nooit te vergeten. Of juist heel snel te vergeten. Bijna alle sportevenementen zijn afgelast en nadat ook trainingen hebben stilgestaan, gelden er al bijna een jaar beperkende maatregelen. Juist nu is het...

Hardlopen en het coronavirus, hoe ga je er mee om

Hardlopen en het coronavirus, hoe ga je er mee om

Het coronavirus is nu al zo'n 1,5 jaar actief en het zal nog wel even duren voordat we van het virus af zijn. Sportief Nederland is wel sinds het coronavirus massaal aan het hardlopen om toch zo fit mogelijk te blijven. Maar waar moet je allemaal...

Speciaal hardloopprogramma InScience rondom Stevensloop

Speciaal hardloopprogramma InScience rondom Stevensloop

De Alfa Laval Stevensloop en wetenschapsfilmfestival InScience slaan de handen ineen met een hardloopprogramma op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart. Op vrijdagavond draait de film Kipchoge: The Last Milestone. Op zaterdagavond lopen de deelnemers aan...

Pin It on Pinterest