.

Nieuwe hardloopsite van RunningPlus: Hardlooptips.nl

door 19 nov, 2017Hardlooptips0 Reacties

SportSport

RunningPlus heeft er een nieuwe (dochter)site bij, Hardlooptips.nl. Hier staan (en komen) alle hardlooptips die op RunningPlus staan bij elkaar op één site. Een mooie site met alleen maar hardlooptips dus.

De site staat nog in de kinderschoenen, maar er zullen gaandeweg steeds meer tips bij komen op de site.

Neem snel een kijkje op www.hardlooptips.nl, volg de site ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Tips, ideeën of samenwerking voor de nieuwe site? Stuur dan een mail naar info@hardlooptips.nl of vul het contactformulier in.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Je immuunsysteem versterken – 5 tips

Je immuunsysteem versterken – 5 tips

Beste lezers, Vandaag viel ten onze de Libelle in de bus, dat is altijd een vrolijk moment. Aldus lazen wij een razend boeiend artikel, dat begon met de vraag:  “Heb je zelf een héérlijke groentebouillon gemaakt, en gezeefd, en zit...

Muziek terwijl u rent

Muziek terwijl u rent

Bij mij is het meestal een kwestie van hollen of stilstaan. Ja, tijdens een trainingsloop stop ik wel eens even om uit te puffen of om een riviercruiseschip te fotograferen (een uit de hand gelopen hobby). Maar hier bedoel ik het figuurlijk: of ik...

Naar buiten, de natuur in!

Naar buiten, de natuur in!

Sportseizoen 2020/2021. Het is er één om nooit te vergeten. Of juist heel snel te vergeten. Bijna alle sportevenementen zijn afgelast en nadat ook trainingen hebben stilgestaan, gelden er al bijna een jaar beperkende maatregelen. Juist nu is het...

Pin It on Pinterest