Dafne Schippers loopt ook snel achteruit (video)

door 21 nov, 2017Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Dat Dafne Schippers snel is weet inmiddels iedereen, maar ze kan ook snel achteruit hardlopen. Op Twitter en Facebook plaatste Schippers een filmpje waar zij 20 meter achteruit hardloopt in 5 seconden.

Schippers daagt al haar volgers uit om ook een keer achteruit te gaan hardlopen met de volgende mededeling:

Ik hoop veel pogingen van jullie te zien, ook de minder goede pogingen

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest