.

Dafne Schippers loopt ook snel achteruit (video)

door 21 nov, 2017Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

SportSport

Dat Dafne Schippers snel is weet inmiddels iedereen, maar ze kan ook snel achteruit hardlopen. Op Twitter en Facebook plaatste Schippers een filmpje waar zij 20 meter achteruit hardloopt in 5 seconden.

Schippers daagt al haar volgers uit om ook een keer achteruit te gaan hardlopen met de volgende mededeling:

Ik hoop veel pogingen van jullie te zien, ook de minder goede pogingen

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest