Dafne Schippers loopt ook snel achteruit (video)

door 21 nov, 2017Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Runningdirect.nl

Dat Dafne Schippers snel is weet inmiddels iedereen, maar ze kan ook snel achteruit hardlopen. Op Twitter en Facebook plaatste Schippers een filmpje waar zij 20 meter achteruit hardloopt in 5 seconden.

Schippers daagt al haar volgers uit om ook een keer achteruit te gaan hardlopen met de volgende mededeling:

Ik hoop veel pogingen van jullie te zien, ook de minder goede pogingen

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Aanstaande zondag vindt de 37e editie van de Dam tot Damloop plaats. In het Inntel Hotels Amsterdam Zaandam blikte organisator Le Champion samen met de kanshebbers vooruit op de 10 Engelse Mijl wedstrijd. De Keniaan Geoffry Kipchumba zoekt zondag...

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Winnaar Dam tot Damloop 2023 De 37e editie van de Dam tot Damloop is vandaag gewonnen door de Kenianen Methew Kimeli en Agnes Keino. De 25-jarige Kimeli plaatste in de laatste kilometer de beslissende versnelling. Hij triomfeerde tijdens zijn...

Pin It on Pinterest