Rotterdam Bruggenloop is afgelast

door 10 dec, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

Door het ‘slechte’ weer, sneeuw is eigenlijk best leuk, heeft de organisatie besloten om de Rotterdam Bruggenloop dit jaar af te lassen. Het volgende staat op de site van de organisatie:

“De DSW Bruggenloop Rotterdam is afgelast. De weergoden zijn ons helaas niet gunstig gezind. Hoewel winters weer uitstekend past bij de beoogde kerstsfeer van deze loopbelevenis, acht de organisatie het niet verantwoord om 12.000 lopers van start te laten gaan. Er is te veel sneeuw gevallen en hierdoor kunnen wij als organisatie de veiligheid op en rondom het parcours niet waarborgen. In overleg met de verschillende hulpdiensten en de gemeente hebben wij besloten het evenement af te gelasten.

Uiteraard betreuren wij dit net zozeer als jullie omdat wij ook ontzettend hebben uitgekeken naar deze 30e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam. Een tegenvaller voor iedereen die zich erop heeft verheugd en er hard voor heeft getraind, maar de veiligheid van de lopers staat bij onze hardloopevenementen, waar de DSW Bruggenloop Rotterdam ook toe behoort, altijd voorop.”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Pin It on Pinterest