Weleda nieuwe sponsor van hardloopevenementen Le Champion

door 11 dec, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Le Champion

Weleda en Le Champion gaan vanaf 1 januari 2018 een samenwerking aan voor de sponsoring van vier grote hardloopevenementen. Zij zijn vanaf het nieuwe jaar trotse sub-sponsor van de Saucony Egmond Halve Marathon, Groet uit Schoorl Run, Runner’s World Zandvoort Circuit Run en Damloop by night. Weleda is fabrikant en distributeur van hoogwaardige verzorgingsproducten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Marc van Boven, algemeen directeur van Weleda Benelux SE en fervent hardloper: “Weleda verbindt zich vanaf 1 januari 2018 met veel plezier aan Le Champion voor een viertal mooie hardloopevenementen, om zo hardlopend Nederland kennis te laten maken met de kracht van Arnica Sportverzorging. Arnica Massageolie, het boegbeeld van onze 100% natuurlijke sportverzorgingslijn, helpt spierpijn voorkomen en zorgt voor soepele spieren.” Kijk voor meer informatie op www.weleda.nl.

Over Le Champion

Le Champion organiseert toonaangevende en onderscheidende sportevenementen op het gebied van hardlopen, fietsen en wandelen, zoals de Saucony Egmond Halve Marathon, de TCS Amsterdam Marathon, de Dam tot Damloop, de Ronde van Noord-Holland en de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Maar ook kleinschalige activiteiten, zoals fiets- en wandelreizen in binnen- en buitenland staan ieder jaar op het programma. In totaal brengt Le Champion jaarlijks 200.000 mensen in beweging en zijn er 18.000 leden aangesloten bij de vereniging. Kijk voor meer informatie op www.lechampion.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest