Medailles Rotterdam Bruggenloop gaan naar het goede doel Stichting DaDa

door 12 dec, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

Afgelopen zondag ging door de hevige sneeuwval de Rotterdam Bruggenloop niet door. De medailles van afgelopen zondag krijgen een goede bestemming. De organisatie laat het metaal omsmelten en de opbrengst gaat naar Stichting Dada, die zich inzet voor zieke kinderen. Woensdag 13 december worden de opgehaalde knuffels uitgedeeld aan kinderen in het Ikazia Ziekenhuis.

Stichting DaDa

Stichting DaDa zet zich al meer dan 15 jaar in voor betere kinderzorg in Nederland. Opnieuw is deze stichting verkozen als het goede doel van de DSW Bruggenloop Rotterdam. Stichting DaDa is zeer trots dat zij opnieuw betrokken zijn bij het winterse loopevenement. Voor een kleine impressie van vorig jaar kun je onderstaand filmpje bekijken.

Meer weten over Stichting DaDa en haar daden? Kijk dan even op www.stichting-dada.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Pin It on Pinterest