Bekijk de Aftermovie van het Atletiekgala 2017 (video)

door 24 dec, 2017Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

SportSport

Afgelopen donderdagavond (14 december) vierden we met elkaar de sport en blikten we terug op een prachtig mooi atletiekjaar 2017. Een avond waarop prijzen werden uitgereikt, atleten van het jaar 2017 werden verkozen en waarop breedtesport en topsport elkaar ontmoetten. En met als ultieme afsluiter maar liefst twee Koninklijke Onderscheidingen.

Bekijk hieronder de samenvatting van het Atletiekgala

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest