.

Bekijk de Aftermovie van het Atletiekgala 2017 (video)

door 24 dec, 2017Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Sport

Afgelopen donderdagavond (14 december) vierden we met elkaar de sport en blikten we terug op een prachtig mooi atletiekjaar 2017. Een avond waarop prijzen werden uitgereikt, atleten van het jaar 2017 werden verkozen en waarop breedtesport en topsport elkaar ontmoetten. En met als ultieme afsluiter maar liefst twee Koninklijke Onderscheidingen.

Bekijk hieronder de samenvatting van het Atletiekgala

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman, dé hardloopsensatie van afgelopen jaar, gaat van start in de 47e editie van de NN CPC Loop Den Haag. De Nederlandse recordhoudster op de marathon kiest op zondag 12 maart bij de populaire voorjaarsklassieker voor de halve marathon....

Pin It on Pinterest