Bekijk de Aftermovie van het Atletiekgala 2017 (video)

door 24 dec, 2017Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

Afgelopen donderdagavond (14 december) vierden we met elkaar de sport en blikten we terug op een prachtig mooi atletiekjaar 2017. Een avond waarop prijzen werden uitgereikt, atleten van het jaar 2017 werden verkozen en waarop breedtesport en topsport elkaar ontmoetten. En met als ultieme afsluiter maar liefst twee Koninklijke Onderscheidingen.

Bekijk hieronder de samenvatting van het Atletiekgala

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Pin It on Pinterest