Egmond Halve Marathon uitverkocht

door 30 dec, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

De deelnemerslimiet voor de halve marathon is bereikt! In vijf maanden tijd schreven 13.500 enthousiaste lopers zich in voor het hoofdonderdeel van de Saucony Egmond Halve Marathon. Er zijn nog wel startbewijzen beschikbaar voor de kwart marathon (10,5 km). Inschrijven hiervoor kan nog t/m maandag 1 januari (23.59 uur).

Hoe zwaar gaat de komende editie worden?

Dit unieke evenement staat bekend als dé winterklassieker. En dat betekent eigenlijk ‘weinig goeds’. Aangezien de deelnemers houden van een uitdaging én van afzien, komt dat bij deze editie weer helemaal in orde. Ongeacht de weersomstandigheden wordt het op zondag 14 januari een gevecht tegen de elementen. De verwachting is dat het water net na de start van de 21,1 km zijn hoogste stand bereikt. Met wat extra windkracht uit zee blijft er mogelijk dus een klein strand over. Zal ‘Egmond’ na de milde editie van afgelopen jaar nu weer bar en boos worden?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest