Egmond Halve Marathon uitverkocht

door 30 dec, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

De deelnemerslimiet voor de halve marathon is bereikt! In vijf maanden tijd schreven 13.500 enthousiaste lopers zich in voor het hoofdonderdeel van de Saucony Egmond Halve Marathon. Er zijn nog wel startbewijzen beschikbaar voor de kwart marathon (10,5 km). Inschrijven hiervoor kan nog t/m maandag 1 januari (23.59 uur).

Hoe zwaar gaat de komende editie worden?

Dit unieke evenement staat bekend als dé winterklassieker. En dat betekent eigenlijk ‘weinig goeds’. Aangezien de deelnemers houden van een uitdaging én van afzien, komt dat bij deze editie weer helemaal in orde. Ongeacht de weersomstandigheden wordt het op zondag 14 januari een gevecht tegen de elementen. De verwachting is dat het water net na de start van de 21,1 km zijn hoogste stand bereikt. Met wat extra windkracht uit zee blijft er mogelijk dus een klein strand over. Zal ‘Egmond’ na de milde editie van afgelopen jaar nu weer bar en boos worden?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest