Egmond Halve Marathon uitverkocht

door 30 dec, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl

De deelnemerslimiet voor de halve marathon is bereikt! In vijf maanden tijd schreven 13.500 enthousiaste lopers zich in voor het hoofdonderdeel van de Saucony Egmond Halve Marathon. Er zijn nog wel startbewijzen beschikbaar voor de kwart marathon (10,5 km). Inschrijven hiervoor kan nog t/m maandag 1 januari (23.59 uur).

Hoe zwaar gaat de komende editie worden?

Dit unieke evenement staat bekend als dé winterklassieker. En dat betekent eigenlijk ‘weinig goeds’. Aangezien de deelnemers houden van een uitdaging én van afzien, komt dat bij deze editie weer helemaal in orde. Ongeacht de weersomstandigheden wordt het op zondag 14 januari een gevecht tegen de elementen. De verwachting is dat het water net na de start van de 21,1 km zijn hoogste stand bereikt. Met wat extra windkracht uit zee blijft er mogelijk dus een klein strand over. Zal ‘Egmond’ na de milde editie van afgelopen jaar nu weer bar en boos worden?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Op zondag 1 oktober liepen meer dan 13.000 deelnemers de populaire Lindahl’s Singelloop Utrecht. Het was de 71e editie van de oudste stratenloop van Nederland. Een zonnig loopfeest om van te genieten met afstanden voor jong en oud. De dag begon met...

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Of je nu je persoonlijk record komt verbreken of komt voor de Brabantse gezelligheid: de CZ Tilburg Ten Miles is altijd fantastisch. Zo ook de 34e editie op zondag 24 september 2023. Met meer dan 11.000 deelnemers aan de start van de diverse...

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Foto: Atletiekunie Het jaar 2023 was een mooi atletiek jaar, het einde daarvan is bijna in zicht en dat betekent dat we de komende tijd kunnen gaan terugblikken. We gaan de individuele prestaties van onze Nederlandse atleten nog eens goed bekijken....

Pin It on Pinterest