Muziek gezocht voor Stevensloop

door 19 jan, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Muziek bij de Stevensloop

Stichting Zevenheuvelenloop is op zoek naar muzikanten die willen optreden tijdens de Stevensloop op zondag 18 maart. Op ruim twintig verschillende plaatsen aan het parcours wordt live muziek gemaakt door diverse muziekgroepen. Deze muziek zorgt voor een bijzondere sfeer bij de Nijmeegse stadsloop.

Muziek

Op het gehele parcours van zowel de 5 kilometer, 10 kilometer als halve marathon komen de deelnemers bands en andere muzikanten tegen. Onder andere op de Oversteek, het stadseiland en in de Nijmeegse binnenstad zijn muzieklocaties ingepland. Bands en andere muzikanten die graag een bijdrage willen leveren met hun muziek, kunnen dit kenbaar maken bij Stichting Zevenheuvelenloop (info@stevensloop.nl). Er is vooral behoefte aan muzikanten die zonder versterkt geluid op kunnen treden, zoals blaaskapellen en dweilorkesten. Op basis van de beschikbare muziek wordt uiteindelijk een indeling gemaakt.

Nieuw parcours

Het parcours van de 5 kilometer is voor de vierde editie geheel vernieuwd. Op zondag 18 maart gaan ook de deelnemers aan de kortste afstand de Waal over. De 5 kilometer lopers maken een ronde via de Snelbinder en de Waalbrug. De finish is voor alle afstanden op de Grote Markt. Vorig jaar werden de parcoursen van de 10 kilometer en halve marathon al vernieuwd. Via de Oversteek en de Zaligebrug betreden zij het stadseiland Veur Lent. De Waalbrug leidt de lopers weer terug naar het Nijmeegse centrum.
 
Voor meer informatie over de muzikale omlijsting en bij interesse in een optreden, mail naar info@stevensloop.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest