Muziek gezocht voor Stevensloop

door 19 jan, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Muziek bij de Stevensloop

Stichting Zevenheuvelenloop is op zoek naar muzikanten die willen optreden tijdens de Stevensloop op zondag 18 maart. Op ruim twintig verschillende plaatsen aan het parcours wordt live muziek gemaakt door diverse muziekgroepen. Deze muziek zorgt voor een bijzondere sfeer bij de Nijmeegse stadsloop.

Muziek

Op het gehele parcours van zowel de 5 kilometer, 10 kilometer als halve marathon komen de deelnemers bands en andere muzikanten tegen. Onder andere op de Oversteek, het stadseiland en in de Nijmeegse binnenstad zijn muzieklocaties ingepland. Bands en andere muzikanten die graag een bijdrage willen leveren met hun muziek, kunnen dit kenbaar maken bij Stichting Zevenheuvelenloop (info@stevensloop.nl). Er is vooral behoefte aan muzikanten die zonder versterkt geluid op kunnen treden, zoals blaaskapellen en dweilorkesten. Op basis van de beschikbare muziek wordt uiteindelijk een indeling gemaakt.

Nieuw parcours

Het parcours van de 5 kilometer is voor de vierde editie geheel vernieuwd. Op zondag 18 maart gaan ook de deelnemers aan de kortste afstand de Waal over. De 5 kilometer lopers maken een ronde via de Snelbinder en de Waalbrug. De finish is voor alle afstanden op de Grote Markt. Vorig jaar werden de parcoursen van de 10 kilometer en halve marathon al vernieuwd. Via de Oversteek en de Zaligebrug betreden zij het stadseiland Veur Lent. De Waalbrug leidt de lopers weer terug naar het Nijmeegse centrum.
 
Voor meer informatie over de muzikale omlijsting en bij interesse in een optreden, mail naar info@stevensloop.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Faith Kipyegon loopt nieuw wereldrecord op de 1500 meter

Faith Kipyegon loopt nieuw wereldrecord op de 1500 meter

Foto: Christel Saneh voor World Athletics Wereld- en Olympisch kampioen Faith Kipyegon bevestigde haar status als beste vrouwelijke atlete in de geschiedenis op de 1500 meter. Zij liep haar eigen wereldrecord uit de boeken met een geweldige tijd...

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

De afgelopen decennia heeft hardlopen zich ontwikkeld tot een wereldwijde sensatie die miljoenen mensen over de hele wereld in zijn ban houdt. Of het nu gaat om een ontspannen rondje joggen door het park, een eerste marathon of de intense uitdaging...

Nienke Brinkman maakt comeback bij de Amsterdam Marathon

Nienke Brinkman maakt comeback bij de Amsterdam Marathon

Nienke Brinkman maakt op zondag 20 oktober haar comeback tijdens de TCS Amsterdam Marathon. Brinkman zou eigenlijk vorig jaar al van start gaan bij de World Atletics Platinum Label marathon, maar moest toen kort voor de wedstrijd haar limietpoging...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!