Stevenslopers krijgen toegangsbewijs N.E.C.

door 25 jan, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Alle deelnemers aan de Stevensloop op zondag 18 maart krijgen een ticket voor de competitiewedstrijd tussen N.E.C. en De Graafschap één week later. Stichting Zevenheuvelenloop en N.E.C. hebben de handen ineengeslagen om nog meer mensen in beweging te krijgen bij de Stevensloop. De Nijmeegse stadsloop kenmerkt zich met afstanden van 5 kilometer, 10 kilometer, een halve marathon én een kinderloop als hardloopevenement voor iedereen.

N.E.C. – De Graafschap

Hardlopers die meedoen aan de Stevensloop krijgen op hun startnummer een unieke code waarmee ze online een toegangsbewijs voor het duel N.E.C. – De Graafschap kunnen bemachtigen. Deze competitiewedstrijd vindt plaats op vrijdag 23 maart in het Goffertstadion. De actie geldt ook voor de deelnemers aan de kinderloop.

Beweging

De samenwerking met de Stevensloop sluit aan bij de visie #SamenBeterNEC, waarbij N.E.C. wil zorgen voor een omgeving waarin haar medewerkers, klanten en andere belanghebbenden het beste uit zichzelf kunnen halen op het gebied van kennis, vitaliteit en mentaliteit. De doelstelling van de Stichting Zevenheuvelenloop is al meer dan 30 jaar het promoten van de loopsport. Samen met N.E.C. zet Stichting Zevenheuvelenloop nu stappen om het voetbalpubliek in beweging te krijgen.

Inschrijven voor de vierde Stevensloop is mogelijk via www.stevensloop.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest