Stevenslopers krijgen toegangsbewijs N.E.C.

door 25 jan, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Alle deelnemers aan de Stevensloop op zondag 18 maart krijgen een ticket voor de competitiewedstrijd tussen N.E.C. en De Graafschap één week later. Stichting Zevenheuvelenloop en N.E.C. hebben de handen ineengeslagen om nog meer mensen in beweging te krijgen bij de Stevensloop. De Nijmeegse stadsloop kenmerkt zich met afstanden van 5 kilometer, 10 kilometer, een halve marathon én een kinderloop als hardloopevenement voor iedereen.

N.E.C. – De Graafschap

Hardlopers die meedoen aan de Stevensloop krijgen op hun startnummer een unieke code waarmee ze online een toegangsbewijs voor het duel N.E.C. – De Graafschap kunnen bemachtigen. Deze competitiewedstrijd vindt plaats op vrijdag 23 maart in het Goffertstadion. De actie geldt ook voor de deelnemers aan de kinderloop.

Beweging

De samenwerking met de Stevensloop sluit aan bij de visie #SamenBeterNEC, waarbij N.E.C. wil zorgen voor een omgeving waarin haar medewerkers, klanten en andere belanghebbenden het beste uit zichzelf kunnen halen op het gebied van kennis, vitaliteit en mentaliteit. De doelstelling van de Stichting Zevenheuvelenloop is al meer dan 30 jaar het promoten van de loopsport. Samen met N.E.C. zet Stichting Zevenheuvelenloop nu stappen om het voetbalpubliek in beweging te krijgen.

Inschrijven voor de vierde Stevensloop is mogelijk via www.stevensloop.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

De Zugspitz Arena is een paradijs voor trailrunners

De Zugspitz Arena is een paradijs voor trailrunners

Fanatieke trailrunners kunnen hun hart ophalen in de Tiroler Zugspitz Arena. De populariteit van de sport zorgt ervoor dat er steeds meer trails uitgepijld worden in het gebied. Ze zijn erg afwisselend en lopen over steile rotspaden, Alpenweides en...

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest