Dafne Schippers en Michel Butter staan aan de start van NK Indoor

door 26 jan, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

Dafne Schippers zal deelnemen aan de AA Drink Nederlandse Kampioenschappen Indoor Atletiek. De wereldkampioene op de 200 meter en vice-wereldkampioene op de 60 meter indoor zal tijdens de NK deelnemen aan de 60 meter sprint. Het is een van de races die de Utrechtse meepakt in aanloop naar de WK indoor begin maart in het Engelse Birmingham.

Dafne Schippers: “Ik kijk ernaar uit om bij de NK voor het Nederlandse publiek te lopen. Omdat ik een overwegend internationaal wedstrijdprogramma heb, is dit een mooie kans om weer in eigen land te sprinten. Ik hoop op veel enthousiast publiek”.

Michel Butter

Ook Michel Butter zal gaan starten tijdens de NK indoor in Apeldoorn, hij doet dit op de 3000 meter en is tevens zijn aller eerste indoor race ooit. Butter wil investeren in snelheid en plezier zo schrijft hij op Twitter. Ook zal het dienen als een mooie voorbereiding op het WK Halve Marathon die eind maart in Valencia gehouden zal worden.

De AA Drink NK Indoor worden gehouden op 17 en 18 februari in Omnisport Apeldoorn. De 60 meter sprint staat op zaterdag 17 februari op het programma. Kijk op www.nkindoor.nl voor alle actuele informatie rondom de Nederlandse Kampioenschappen Indoor.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Makkelijker afvallen met de juiste kennis.


Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Pin It on Pinterest