Weeronline lanceert hardloopweercijfer in Android app

door 8 feb, 2018Apps, Gadgets en apps0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

Weeronline heeft voor de gebruikers van de Weeronline Android app een gloednieuw hardloop weercijfer gelanceerd. Met de komst van dit speciale hardloopweercijfer is voor miljoenen Nederlanders inzichtelijk hoe goed de weercondities zijn voor hardlopen. De lancering van dit nieuwe weercijfer valt samen met de toevoeging van negen andere veel gebruikte activiteitenweercijfers in de Android app.

Het hardloopweercijfer vat in één getal samen of het gunstig of ongunstig weer is om te gaan hardlopen. Bij het hardloopweercijfer speelt de gevoelstemperatuur een grote rol. Benauwde warmte en ijzige kou resulteren in veel puntenaftrek. Ook snelle temperatuurschommelingen zijn niet fijn tijdens het hardlopen. Daarnaast is regen natuurlijk onprettig, maar sneeuw is vervelender. Winterse neerslag weegt dan ook zwaarder mee in het weercijfer. Bij veel wind daalt het weercijfer ook.

Het hardloopweercijfer scoort een tien bij droog weer met wat zonneschijn, een lage luchtvochtigheid en een beetje wind. Daarbij mag het niet te warm en niet te koud zijn.WeeronlineAndroidgebruikers kunnen het nieuwe hardloopweercijfer als eerste gebruiken. In de loop van het voorjaar zullen de activiteitenweercijfers, met daarbij het nieuwe hardloopweer, ook verschijnen in de iPhone app.

Naast het nieuwe hardloopweercijfer zitten ook de volgende activiteitenweercijfers in de app:
  • Fietsen
  • Wandelen
  • Golf
  • Strand
  • Watersport
  • Barbecue
  • Tennis
  • Terras
  • Wintersport

Download de gratis app

Google playstore

Tags: apps

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Makkelijker afvallen met de juiste kennis.


Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Garmin introduceert de nieuwe fēnix 7 serie

Garmin introduceert de nieuwe fēnix 7 serie

Garmin Nederland introduceerde afgelopen week de fēnix® 7 serie. Deze nieuwe generatie multisport GPS smartwatches met solar-charging zal sporters, outdoor-atleten en avonturiers helpen om iedere dag het beste uit hun prestaties te halen en...

Fitbit Charge 5: een nieuwe definitie van kracht

Fitbit Charge 5: een nieuwe definitie van kracht

Het afgelopen jaar hebben we door de wereldwijde pandemie te maken gekregen met ziekte, een toename van stress en veranderingen op het gebied van slaap, voeding en activiteit. Deze veranderingen kunnen een aanslag zijn op je lichaam, niet alleen...

De Marathon Rotterdam app is vernieuwd

De Marathon Rotterdam app is vernieuwd

Nog iets meer dan een week en dan zal het startschot op de Coolsingel klinken voor de 41ste editie van de Marathon Rotterdam. Het beloofd een mooie en spannende dag te worden met veel toppers aan de start. Zo staan Marius Kipserem, Björn Koreman,...

Pin It on Pinterest