Weeronline lanceert hardloopweercijfer in Android app

door 8 feb, 2018Apps, Gadgets en apps0 Reacties

Select 2024Select 2024

Weeronline heeft voor de gebruikers van de Weeronline Android app een gloednieuw hardloop weercijfer gelanceerd. Met de komst van dit speciale hardloopweercijfer is voor miljoenen Nederlanders inzichtelijk hoe goed de weercondities zijn voor hardlopen. De lancering van dit nieuwe weercijfer valt samen met de toevoeging van negen andere veel gebruikte activiteitenweercijfers in de Android app.

Het hardloopweercijfer vat in één getal samen of het gunstig of ongunstig weer is om te gaan hardlopen. Bij het hardloopweercijfer speelt de gevoelstemperatuur een grote rol. Benauwde warmte en ijzige kou resulteren in veel puntenaftrek. Ook snelle temperatuurschommelingen zijn niet fijn tijdens het hardlopen. Daarnaast is regen natuurlijk onprettig, maar sneeuw is vervelender. Winterse neerslag weegt dan ook zwaarder mee in het weercijfer. Bij veel wind daalt het weercijfer ook.

Het hardloopweercijfer scoort een tien bij droog weer met wat zonneschijn, een lage luchtvochtigheid en een beetje wind. Daarbij mag het niet te warm en niet te koud zijn.WeeronlineAndroidgebruikers kunnen het nieuwe hardloopweercijfer als eerste gebruiken. In de loop van het voorjaar zullen de activiteitenweercijfers, met daarbij het nieuwe hardloopweer, ook verschijnen in de iPhone app.

Naast het nieuwe hardloopweercijfer zitten ook de volgende activiteitenweercijfers in de app:
  • Fietsen
  • Wandelen
  • Golf
  • Strand
  • Watersport
  • Barbecue
  • Tennis
  • Terras
  • Wintersport

Download de gratis app

Google playstore

Tags: apps

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Download gratis de vernieuwde app van de CPC Loop

Download gratis de vernieuwde app van de CPC Loop

Over 3 weken is alweer de 48e editie van de CPC Loop in Den Haag. Voor deze editie is de eventapp vernieuwd. Via deze app kun je gemakkelijk de laatste eventinformatie vinden en ontvang je updates over het event. Ook is het voor toeschouwers...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!