Weeronline lanceert hardloopweercijfer in Android app

door 8 feb, 2018Apps, Gadgets en apps0 Reacties

SportSport

Weeronline heeft voor de gebruikers van de Weeronline Android app een gloednieuw hardloop weercijfer gelanceerd. Met de komst van dit speciale hardloopweercijfer is voor miljoenen Nederlanders inzichtelijk hoe goed de weercondities zijn voor hardlopen. De lancering van dit nieuwe weercijfer valt samen met de toevoeging van negen andere veel gebruikte activiteitenweercijfers in de Android app.

Het hardloopweercijfer vat in één getal samen of het gunstig of ongunstig weer is om te gaan hardlopen. Bij het hardloopweercijfer speelt de gevoelstemperatuur een grote rol. Benauwde warmte en ijzige kou resulteren in veel puntenaftrek. Ook snelle temperatuurschommelingen zijn niet fijn tijdens het hardlopen. Daarnaast is regen natuurlijk onprettig, maar sneeuw is vervelender. Winterse neerslag weegt dan ook zwaarder mee in het weercijfer. Bij veel wind daalt het weercijfer ook.

Het hardloopweercijfer scoort een tien bij droog weer met wat zonneschijn, een lage luchtvochtigheid en een beetje wind. Daarbij mag het niet te warm en niet te koud zijn.WeeronlineAndroidgebruikers kunnen het nieuwe hardloopweercijfer als eerste gebruiken. In de loop van het voorjaar zullen de activiteitenweercijfers, met daarbij het nieuwe hardloopweer, ook verschijnen in de iPhone app.

Naast het nieuwe hardloopweercijfer zitten ook de volgende activiteitenweercijfers in de app:
  • Fietsen
  • Wandelen
  • Golf
  • Strand
  • Watersport
  • Barbecue
  • Tennis
  • Terras
  • Wintersport

Download de gratis app

Google playstore

Tags: apps

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Garmin kondigt updates aan voor verschillende smartwatches

Garmin kondigt updates aan voor verschillende smartwatches

Garmin Nederland kondigt vandaag nieuwe software- en functie-updates voor geselecteerde smartwatches aan. De updates zijn van toepassing op de fēnix® 7 serie, epix™ (Gen 2), Instinct® 2 serie en Forerunner® 945 LTE. Deze nieuwe functies zullen...

Download de gratis CPC Loop app

Download de gratis CPC Loop app

Nog 12 dagen dan start de CPC Loop Den Haag. Voor deze 46e editie van de CPC Loop Den Haag is de gratis event-app vernieuwd. Via deze app kun je gemakkelijk de laatste event-informatie vinden en ontvang je updates over het event. Ook is het voor...

Pin It on Pinterest