NGA kijkt terug op succesvolle eerste editie sport verbindt

door 9 feb, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Afgelopen donderdagmiddag 8 februari vond de eerste editie van Sport Verbindt plaats, het evenement wat de waarde van sport voor mens en maatschappij aan het licht brengt.

Stichting Nijmegen Global Athletics (NGA), de organisatie achter Sport Verbindt, blikt tevreden terug. Voorzitter Henk Albers: “In de voorbereidingen mikten we op maximaal 100 deelnemers en zouden we met 50 man ook zeer tevreden zijn. Maar met meer dan 100 deelnemers, overtrof het al onze verwachtingen”.

NGA wilde met Sport Verbindt sprekers een podium bieden en daarmee de maatschappelijke waarde van sport aankaarten bij ondernemers en geïnteresseerden. Met onder andere Pim van Lamoen (Talentenacademie), Juriena de Vries (onderzoekster effect hardlopen op burn-outklachten) en presentatrice Susan Krumins (Nijmeegs Olympisch atlete) werd het programma opgevuld met interessante sprekers en verhalen.

Atletiekspektakel

Na het succesvolle event op 8 februari, bereidt de organisatie zich voor op het volgende event in het begin van de zomer. Op 8 juni vindt de Next Generation Athletics plaats, een atletiekspektakel waar internationale topatleten de limieten kunnen lopen om zich te plaatsen voor het EK Senioren en het WK Junioren met aansluitend op 9 juni het ONK Para-atletiek op de atletiekbaan van Nijmegen Atletiek.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest