Christian Coleman verbetert wereldrecord 60 meter indoor (video)

door 19 feb, 2018Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Christian Coleman heeft tijdens de Amerikaanse indoorkampioenschappen in Albuquerque (New Mexico) een nieuw wereldrecord gelopen op de 60 meter. Coleman liep de 60 meter in een tijd van 6.34 seconden en verbeterde hiermee de tijd van Maurice Greene. Greene liep in 1998 een tijd van 6.39 seconden, nu 20 jaar later is er dus eindelijk een nieuwe wereldrecordhouder op de 60 meter indoor.

Niet de eerste keer

Coleman liep eigenlijk niet de eerste keer een nieuw wereldrecord op de 60 meter, een maand eerder liep hij ook al onder de tijd van Greene. Omdat er geen elektronische startblokken waren en geen antidopingcontrole ter plaatse was ging de tijd van 6.37  seconden niet de boeken in als een nieuw wereldrecord.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest