Christian Coleman verbetert wereldrecord 60 meter indoor (video)

door 19 feb, 2018Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Select 2024Select 2024

Christian Coleman heeft tijdens de Amerikaanse indoorkampioenschappen in Albuquerque (New Mexico) een nieuw wereldrecord gelopen op de 60 meter. Coleman liep de 60 meter in een tijd van 6.34 seconden en verbeterde hiermee de tijd van Maurice Greene. Greene liep in 1998 een tijd van 6.39 seconden, nu 20 jaar later is er dus eindelijk een nieuwe wereldrecordhouder op de 60 meter indoor.

Niet de eerste keer

Coleman liep eigenlijk niet de eerste keer een nieuw wereldrecord op de 60 meter, een maand eerder liep hij ook al onder de tijd van Greene. Omdat er geen elektronische startblokken waren en geen antidopingcontrole ter plaatse was ging de tijd van 6.37  seconden niet de boeken in als een nieuw wereldrecord.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest