.

Dafne Schippers vijfde in 60 meter finale in Birmingham (video)

door 3 mrt, 2018Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

SportSport

Het is Dafne Schippers gisteravond niet gelukt om op het podium te komen van de 60 meter finale tijdens de WK indoor atletiek in Birmingham. Schippers werd vijfde in een tijd van 7,10 seconden, in de halve finale werd Schippers derde en wist zich hiermee net te plaatsen voor de finale.

Murielle Ahouré won de 60 meter finale in een tijd van 6,97 seconden. Landgenote Marie-Josée Talou werd tweede in een tijd van 7,05 seconden en de Zwitserse Mujinga Kambundji werd verrassend derde, ook in een tijd van 7,05 seconden.

Uistlagen

Plek Atlete Land Tijd
1 Murielle AHOURÉ CIVCIV 6.97 WL
2 Marie-Josée TA LOU CIVCIV 7.05 PB
3 Mujinga KAMBUNDJI SUISUI 7.05
4 Elaine THOMPSON JAMJAM 7.08
5 Dafne SCHIPPERS NEDNED 7.10
6 Michelle-Lee AHYE TTOTTO 7.13 SB
7 Carolle ZAHI FRAFRA 7.19
8 Remona BURCHELL JAMJAM 7.50

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest