Dafne Schippers vijfde in 60 meter finale in Birmingham (video)

door 3 mrt, 2018Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Het is Dafne Schippers gisteravond niet gelukt om op het podium te komen van de 60 meter finale tijdens de WK indoor atletiek in Birmingham. Schippers werd vijfde in een tijd van 7,10 seconden, in de halve finale werd Schippers derde en wist zich hiermee net te plaatsen voor de finale.

Murielle Ahouré won de 60 meter finale in een tijd van 6,97 seconden. Landgenote Marie-Josée Talou werd tweede in een tijd van 7,05 seconden en de Zwitserse Mujinga Kambundji werd verrassend derde, ook in een tijd van 7,05 seconden.

Uistlagen

Plek Atlete Land Tijd
1 Murielle AHOURÉ CIVCIV 6.97 WL
2 Marie-Josée TA LOU CIVCIV 7.05 PB
3 Mujinga KAMBUNDJI SUISUI 7.05
4 Elaine THOMPSON JAMJAM 7.08
5 Dafne SCHIPPERS NEDNED 7.10
6 Michelle-Lee AHYE TTOTTO 7.13 SB
7 Carolle ZAHI FRAFRA 7.19
8 Remona BURCHELL JAMJAM 7.50

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest