Dafne Schippers vijfde in 60 meter finale in Birmingham (video)

door 3 mrt, 2018Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Select 2024Select 2024

Het is Dafne Schippers gisteravond niet gelukt om op het podium te komen van de 60 meter finale tijdens de WK indoor atletiek in Birmingham. Schippers werd vijfde in een tijd van 7,10 seconden, in de halve finale werd Schippers derde en wist zich hiermee net te plaatsen voor de finale.

Murielle Ahouré won de 60 meter finale in een tijd van 6,97 seconden. Landgenote Marie-Josée Talou werd tweede in een tijd van 7,05 seconden en de Zwitserse Mujinga Kambundji werd verrassend derde, ook in een tijd van 7,05 seconden.

Uistlagen

Plek Atlete Land Tijd
1 Murielle AHOURÉ CIVCIV 6.97 WL
2 Marie-Josée TA LOU CIVCIV 7.05 PB
3 Mujinga KAMBUNDJI SUISUI 7.05
4 Elaine THOMPSON JAMJAM 7.08
5 Dafne SCHIPPERS NEDNED 7.10
6 Michelle-Lee AHYE TTOTTO 7.13 SB
7 Carolle ZAHI FRAFRA 7.19
8 Remona BURCHELL JAMJAM 7.50

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Op 19 mei 2024 was de Domstad het decor van een bijzondere editie van de Utrecht Marathon. De 40ste editie van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park werd de grootste ooit met bijna 14.000 inschrijvingen. Van vroeg in de ochtend tot...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!