800 headlights verlichtten eerste Den Bosch Night Run

door 4 mrt, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Den Bosch Night Run

Zaterdagavond 3 maart verzamelden ruim 800 deelnemers zich voor de eerste editie van de Den Bosch Night Run. Opgetuigd met een headlight en goed gekleed tegen de gure weersomstandigheden, liepen de deelnemers een parcours van 7 km vanaf de Pettelaarse Schans, rond de Zuiderplas. Onderweg werden zij elke 500 meter verrast door spetterende muziek, licht- en vuurshows.

De lampjes van de lopers en de verschillende animaties zorgden voor een sprookjesachtig beeld rondom de plas en bij het evenemententerrein op de Pettelaarse Schans. Dat de Den Bosch Night Run geen wedstrijd is, maar vooral een verrassingsloop, bleek wel uit het feit dat sommige lopers zelfs even stopten om de animaties goed te aanschouwen of snel even een selfie te nemen.

Den Bosch Night RunDe organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde eerste editie: “De introductie van een nieuw evenement in een nieuwe stad is altijd spannend, maar we zijn heel blij met het verloop van de Night Run en de reacties van de deelnemers ”, zegt Edgar de Veer, organisator van de Den Bosch Night Run. “Er is een mooie basis gelegd voor de toekomst, waarbij we vooral ook dank verschuldigd zijn aan Gemeente Den Bosch voor de prettige samenwerking”.

Tags: Night Run

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Tijdschema WK Indoor Atletiek 2024 Glasgow

Tijdschema WK Indoor Atletiek 2024 Glasgow

De WK Indoor Atletiek vinden plaats van vrijdag 1 tot en met zondag 3 maart 2024 in Schotland (Glasgow). RunningPlus heeft hieronder een tijdschema van de WK Indoor Atletiek onder elkaar gezet, zo weet je precies wat wanneer is en hoef je niks te...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest