800 headlights verlichtten eerste Den Bosch Night Run

door 4 mrt, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl

Den Bosch Night Run

Zaterdagavond 3 maart verzamelden ruim 800 deelnemers zich voor de eerste editie van de Den Bosch Night Run. Opgetuigd met een headlight en goed gekleed tegen de gure weersomstandigheden, liepen de deelnemers een parcours van 7 km vanaf de Pettelaarse Schans, rond de Zuiderplas. Onderweg werden zij elke 500 meter verrast door spetterende muziek, licht- en vuurshows.

De lampjes van de lopers en de verschillende animaties zorgden voor een sprookjesachtig beeld rondom de plas en bij het evenemententerrein op de Pettelaarse Schans. Dat de Den Bosch Night Run geen wedstrijd is, maar vooral een verrassingsloop, bleek wel uit het feit dat sommige lopers zelfs even stopten om de animaties goed te aanschouwen of snel even een selfie te nemen.

Den Bosch Night RunDe organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde eerste editie: “De introductie van een nieuw evenement in een nieuwe stad is altijd spannend, maar we zijn heel blij met het verloop van de Night Run en de reacties van de deelnemers ”, zegt Edgar de Veer, organisator van de Den Bosch Night Run. “Er is een mooie basis gelegd voor de toekomst, waarbij we vooral ook dank verschuldigd zijn aan Gemeente Den Bosch voor de prettige samenwerking”.

Tags: Night Run

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Op zondag 1 oktober liepen meer dan 13.000 deelnemers de populaire Lindahl’s Singelloop Utrecht. Het was de 71e editie van de oudste stratenloop van Nederland. Een zonnig loopfeest om van te genieten met afstanden voor jong en oud. De dag begon met...

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Of je nu je persoonlijk record komt verbreken of komt voor de Brabantse gezelligheid: de CZ Tilburg Ten Miles is altijd fantastisch. Zo ook de 34e editie op zondag 24 september 2023. Met meer dan 11.000 deelnemers aan de start van de diverse...

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Foto: Atletiekunie Het jaar 2023 was een mooi atletiek jaar, het einde daarvan is bijna in zicht en dat betekent dat we de komende tijd kunnen gaan terugblikken. We gaan de individuele prestaties van onze Nederlandse atleten nog eens goed bekijken....

Pin It on Pinterest