800 headlights verlichtten eerste Den Bosch Night Run

door 4 mrt, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Den Bosch Night Run

Zaterdagavond 3 maart verzamelden ruim 800 deelnemers zich voor de eerste editie van de Den Bosch Night Run. Opgetuigd met een headlight en goed gekleed tegen de gure weersomstandigheden, liepen de deelnemers een parcours van 7 km vanaf de Pettelaarse Schans, rond de Zuiderplas. Onderweg werden zij elke 500 meter verrast door spetterende muziek, licht- en vuurshows.

De lampjes van de lopers en de verschillende animaties zorgden voor een sprookjesachtig beeld rondom de plas en bij het evenemententerrein op de Pettelaarse Schans. Dat de Den Bosch Night Run geen wedstrijd is, maar vooral een verrassingsloop, bleek wel uit het feit dat sommige lopers zelfs even stopten om de animaties goed te aanschouwen of snel even een selfie te nemen.

Den Bosch Night RunDe organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde eerste editie: “De introductie van een nieuw evenement in een nieuwe stad is altijd spannend, maar we zijn heel blij met het verloop van de Night Run en de reacties van de deelnemers ”, zegt Edgar de Veer, organisator van de Den Bosch Night Run. “Er is een mooie basis gelegd voor de toekomst, waarbij we vooral ook dank verschuldigd zijn aan Gemeente Den Bosch voor de prettige samenwerking”.

Tags: Night Run

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 1

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 1

Morgen beginnen de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL in de finale van de 4x400 meter estafette (mix) en Maureen Koster in de finale van de 5.000 meter. Verder komen Nadine Visser en Maayke Tjin A-Lim uit op de 100 meter horden. Mark Heiden, Job...

Tijdschema EK Atletiek 2024 Rome

Tijdschema EK Atletiek 2024 Rome

Deze week beginnen de EK Atletiek in Rome in het Stadio Olimpico. De EK Atletiek worden gehouden van 7 tot en met 12 juni 2024. RunningPlus heeft hieronder een tijdschema van de EK Atletiek onder elkaar gezet, zo weet je precies wat wanneer is en...

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

De afgelopen decennia heeft hardlopen zich ontwikkeld tot een wereldwijde sensatie die miljoenen mensen over de hele wereld in zijn ban houdt. Of het nu gaat om een ontspannen rondje joggen door het park, een eerste marathon of de intense uitdaging...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!