Marathon Rotterdam draagt met trots de naam ‘De Mooiste Marathon van Nederland’

door 8 mrt, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl
Marathon Rotterdam #demooiste

De organisatie van de NN Marathon Rotterdam lanceert vandaag met trots de campagne ‘De Mooiste Marathon van Nederland’. Iedereen die ooit aan de Marathon van Rotterdam heeft deelgenomen, langs het parcours heeft gestaan of betrokken is geweest bij de organisatie zijn het er unaniem over eens: geen andere Marathon in Nederland kan de sfeer en ambiance van deze marathon evenaren. De iconische Erasmusbrug, de beroemde Coolsingel en het magische Kralingen. Dat zijn momenten die je als loper nooit meer vergeet. De NN Marathon Rotterdam is de mooiste Marathon van Nederland en dat gevoel staat centraal in de campagne die vandaag om 10.00 uur, precies een maand voor het 38ste startschot, werd gelanceerd.

In de campagne zijn karakteristieke beelden te zien die het bijzondere gevoel van de Marathon in Rotterdam oproepen. De iconische Erasmusbrug vol met hardlopers, drukbezochte finish op de beroemde Coolsingel en een persoonlijke verwelkoming door burgemeester Ahmed Aboutaleb. De Marathon stroomt door de aderen van vele Rotterdammers. Rotterdam omarmt de Marathon als een jaarlijks loopfeest. Bekende Nederlanders komen aan het woord over het evenement, de sfeer in de stad en enthousiast publiek langs het parcours.

Onder de noemer #demooiste worden diverse activiteiten opgezet. Op alle communicatie uitingen wordt naar de campagne verwezen. En op de social media kanalen van de NN Marathon Rotterdam is een compilatie van de mooiste beelden te zien. Ook worden deelnemers en het publiek opgeroepen om op social media updates, foto’s en video’s met #demooiste te delen.

In de event app zijn vanaf vandaag de zogeheten ‘Selfies frames’ gewijd aan de #demooiste. En wie Centraal Station bezoekt komt al in de sfeer van de marathon, vanaf 8 maart 10.00 uur zijn de marathonbeelden op het grote scherm niet te missen en vanaf 26 maart staat de finishboog al klaar met bijbehorende banieren aan het plafond met het campagnebeeld van #demooiste. In samenwerking met mediapartners wordt de campagne in de komende weken verder uitgebreid.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Op zondag 1 oktober liepen meer dan 13.000 deelnemers de populaire Lindahl’s Singelloop Utrecht. Het was de 71e editie van de oudste stratenloop van Nederland. Een zonnig loopfeest om van te genieten met afstanden voor jong en oud. De dag begon met...

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Of je nu je persoonlijk record komt verbreken of komt voor de Brabantse gezelligheid: de CZ Tilburg Ten Miles is altijd fantastisch. Zo ook de 34e editie op zondag 24 september 2023. Met meer dan 11.000 deelnemers aan de start van de diverse...

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Foto: Atletiekunie Het jaar 2023 was een mooi atletiek jaar, het einde daarvan is bijna in zicht en dat betekent dat we de komende tijd kunnen gaan terugblikken. We gaan de individuele prestaties van onze Nederlandse atleten nog eens goed bekijken....

Pin It on Pinterest