Twintig muziekpunten bij Stevensloop

door 9 mrt, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Muziek Stevensloop

De Stevensloop krijgt op zondag 18 maart een uitgebreide muzikale omlijsting. Op liefst twintig plaatsen aan het parcours voorzien muziekgroepen in een muzikaal steuntje in de rug van de lopers. Met onder andere dweilorkesten, sambabands, een DJ en jazzmuziek valt er voor iedereen wel iets te genieten tijdens de Stevensloop.

Diversiteit

De vierde Stevensloop biedt de lopers meer muziek dan ooit aan onderweg. De 5 kilometer lopers komen twee keer muziek tegen midden op de Snelbinder. Dweilorkest Ut Kapelleke uit Wijchen en Sambaband Força moedigen de lopers hier aan vlak na de start. Ook midden op de Oversteek is muziek te horen. Sambaband Eco das Montanhas helpt de deelnemers aan de 10 kilometer en halve marathon muzikaal de brug over.

Muziekpunten Stevensloop 2018 plattegrond

Muzikale kilometer

In de laatste kilometer naar de finish worden alle lopers nog aangemoedigd door zes verschillende muziekgroepen. Achtereenvolgens komen de deelnemers langs Les Parbleus, De Kleine Blaas, Samba Maria Bahia, Hattrick Percussion en De Fietsband. Op de finish worden de lopers door DJ Marijn en presentatoren Ton de Kort en Bert Pessink binnengehaald.

Nijmegenaar van het jaar

Ook in de Stevenskerk is bijzondere muziek te horen. Pianiste én Nijmegenaar van het jaar Rhea Elise zal de genodigden verwelkomen met haar pianomuziek. Rhea Elise Khoeblal werd recent verkozen tot Nijmegenaar van het jaar vanwege haar inzet voor de Nijmeegse samenleving. Ze zet zich in voor vluchtelingen, geeft bijles wiskunde aan kinderen en volwassenen en is initiator van het project ‘Buiten spelen’, waarbij piano’s in het openbaar worden geplaatst.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Faith Kipyegon loopt nieuw wereldrecord op de 1500 meter

Faith Kipyegon loopt nieuw wereldrecord op de 1500 meter

Foto: Christel Saneh voor World Athletics Wereld- en Olympisch kampioen Faith Kipyegon bevestigde haar status als beste vrouwelijke atlete in de geschiedenis op de 1500 meter. Zij liep haar eigen wereldrecord uit de boeken met een geweldige tijd...

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

De afgelopen decennia heeft hardlopen zich ontwikkeld tot een wereldwijde sensatie die miljoenen mensen over de hele wereld in zijn ban houdt. Of het nu gaat om een ontspannen rondje joggen door het park, een eerste marathon of de intense uitdaging...

Nienke Brinkman maakt comeback bij de Amsterdam Marathon

Nienke Brinkman maakt comeback bij de Amsterdam Marathon

Nienke Brinkman maakt op zondag 20 oktober haar comeback tijdens de TCS Amsterdam Marathon. Brinkman zou eigenlijk vorig jaar al van start gaan bij de World Atletics Platinum Label marathon, maar moest toen kort voor de wedstrijd haar limietpoging...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!