Twintig muziekpunten bij Stevensloop

door 9 mrt, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Muziek Stevensloop

De Stevensloop krijgt op zondag 18 maart een uitgebreide muzikale omlijsting. Op liefst twintig plaatsen aan het parcours voorzien muziekgroepen in een muzikaal steuntje in de rug van de lopers. Met onder andere dweilorkesten, sambabands, een DJ en jazzmuziek valt er voor iedereen wel iets te genieten tijdens de Stevensloop.

Diversiteit

De vierde Stevensloop biedt de lopers meer muziek dan ooit aan onderweg. De 5 kilometer lopers komen twee keer muziek tegen midden op de Snelbinder. Dweilorkest Ut Kapelleke uit Wijchen en Sambaband Força moedigen de lopers hier aan vlak na de start. Ook midden op de Oversteek is muziek te horen. Sambaband Eco das Montanhas helpt de deelnemers aan de 10 kilometer en halve marathon muzikaal de brug over.

Muziekpunten Stevensloop 2018 plattegrond

Muzikale kilometer

In de laatste kilometer naar de finish worden alle lopers nog aangemoedigd door zes verschillende muziekgroepen. Achtereenvolgens komen de deelnemers langs Les Parbleus, De Kleine Blaas, Samba Maria Bahia, Hattrick Percussion en De Fietsband. Op de finish worden de lopers door DJ Marijn en presentatoren Ton de Kort en Bert Pessink binnengehaald.

Nijmegenaar van het jaar

Ook in de Stevenskerk is bijzondere muziek te horen. Pianiste én Nijmegenaar van het jaar Rhea Elise zal de genodigden verwelkomen met haar pianomuziek. Rhea Elise Khoeblal werd recent verkozen tot Nijmegenaar van het jaar vanwege haar inzet voor de Nijmeegse samenleving. Ze zet zich in voor vluchtelingen, geeft bijles wiskunde aan kinderen en volwassenen en is initiator van het project ‘Buiten spelen’, waarbij piano’s in het openbaar worden geplaatst.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest