Meshack Koech verdedigt zijn titel bij de 13e Venloop

door 15 mrt, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl

Meshack Koech winnaar Venloop 2017

De winnaar van de Weir Venloop 2017, Meshack Koech, komt zondag 25 maart in Venlo zijn titel verdedigen.

De 28-jarige Keniaan won afgelopen jaar na een zeer spannende finish de wedstrijd in 60.19 minuten. In september verbeterde hij in het Franse Lille zijn persoonlijk record tot 60.07 minuten. In Venlo hoopt hij voor het eerst in zijn carrière onder het uur te lopen.

De reeds aangekondigde Marokkaan Mustapha El Aziz en Keniaan Gilbert Masai met persoonlijke records van respectievelijk 59.29 minuten en 59.31 minuten zijn de sterkste tegenstanders.

De Weir Venloop staat dit jaar eveneens in het teken van de Nederlandse Kampioenschappen halve marathon. Favorieten bij de mannen zijn Gert-Jan Wassink, Bart van Nunen, Mohamed Ali, Joeri Wolf en Edwin de Vries. Bij de vrouwen zullen Jip Vastenburg en Andrea Deelstra om de gouden medaille gaan strijden.

Tags: Venloop

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Op zondag 1 oktober liepen meer dan 13.000 deelnemers de populaire Lindahl’s Singelloop Utrecht. Het was de 71e editie van de oudste stratenloop van Nederland. Een zonnig loopfeest om van te genieten met afstanden voor jong en oud. De dag begon met...

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Of je nu je persoonlijk record komt verbreken of komt voor de Brabantse gezelligheid: de CZ Tilburg Ten Miles is altijd fantastisch. Zo ook de 34e editie op zondag 24 september 2023. Met meer dan 11.000 deelnemers aan de start van de diverse...

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Foto: Atletiekunie Het jaar 2023 was een mooi atletiek jaar, het einde daarvan is bijna in zicht en dat betekent dat we de komende tijd kunnen gaan terugblikken. We gaan de individuele prestaties van onze Nederlandse atleten nog eens goed bekijken....

Pin It on Pinterest