Meshack Koech verdedigt zijn titel bij de 13e Venloop

door 15 mrt, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Meshack Koech winnaar Venloop 2017

De winnaar van de Weir Venloop 2017, Meshack Koech, komt zondag 25 maart in Venlo zijn titel verdedigen.

De 28-jarige Keniaan won afgelopen jaar na een zeer spannende finish de wedstrijd in 60.19 minuten. In september verbeterde hij in het Franse Lille zijn persoonlijk record tot 60.07 minuten. In Venlo hoopt hij voor het eerst in zijn carrière onder het uur te lopen.

De reeds aangekondigde Marokkaan Mustapha El Aziz en Keniaan Gilbert Masai met persoonlijke records van respectievelijk 59.29 minuten en 59.31 minuten zijn de sterkste tegenstanders.

De Weir Venloop staat dit jaar eveneens in het teken van de Nederlandse Kampioenschappen halve marathon. Favorieten bij de mannen zijn Gert-Jan Wassink, Bart van Nunen, Mohamed Ali, Joeri Wolf en Edwin de Vries. Bij de vrouwen zullen Jip Vastenburg en Andrea Deelstra om de gouden medaille gaan strijden.

Tags: Venloop

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 1

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 1

Morgen beginnen de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL in de finale van de 4x400 meter estafette (mix) en Maureen Koster in de finale van de 5.000 meter. Verder komen Nadine Visser en Maayke Tjin A-Lim uit op de 100 meter horden. Mark Heiden, Job...

Tijdschema EK Atletiek 2024 Rome

Tijdschema EK Atletiek 2024 Rome

Deze week beginnen de EK Atletiek in Rome in het Stadio Olimpico. De EK Atletiek worden gehouden van 7 tot en met 12 juni 2024. RunningPlus heeft hieronder een tijdschema van de EK Atletiek onder elkaar gezet, zo weet je precies wat wanneer is en...

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

De afgelopen decennia heeft hardlopen zich ontwikkeld tot een wereldwijde sensatie die miljoenen mensen over de hele wereld in zijn ban houdt. Of het nu gaat om een ontspannen rondje joggen door het park, een eerste marathon of de intense uitdaging...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!