Meshack Koech verdedigt zijn titel bij de 13e Venloop

door 15 mrt, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

Meshack Koech winnaar Venloop 2017

De winnaar van de Weir Venloop 2017, Meshack Koech, komt zondag 25 maart in Venlo zijn titel verdedigen.

De 28-jarige Keniaan won afgelopen jaar na een zeer spannende finish de wedstrijd in 60.19 minuten. In september verbeterde hij in het Franse Lille zijn persoonlijk record tot 60.07 minuten. In Venlo hoopt hij voor het eerst in zijn carrière onder het uur te lopen.

De reeds aangekondigde Marokkaan Mustapha El Aziz en Keniaan Gilbert Masai met persoonlijke records van respectievelijk 59.29 minuten en 59.31 minuten zijn de sterkste tegenstanders.

De Weir Venloop staat dit jaar eveneens in het teken van de Nederlandse Kampioenschappen halve marathon. Favorieten bij de mannen zijn Gert-Jan Wassink, Bart van Nunen, Mohamed Ali, Joeri Wolf en Edwin de Vries. Bij de vrouwen zullen Jip Vastenburg en Andrea Deelstra om de gouden medaille gaan strijden.

Tags: Venloop

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Pin It on Pinterest