Paul Lonyangata wint Marathon Parijs 2018

door 9 apr, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl

De Keniaan Paul Lonyangata heeft gisteren de Marathon Parijs op zijn naam weten te zetten, vorig jaar was hij ook de snelste in Parijs. Lonyangata won de Marathon in een tijd van 2:06:25.

Tweede werd landgenoot Mattew Kisorio, hij noteerde een tijd van 2:06:36, ook de derde plek was voor een Keniaan en dat was Ernest Ngeno, hij liep een tijd van 2:06:41. De vrouwen begonnen in Parijs een kwartiertje eerder dan de mannen. Hierdoor kwamen de eerste man en eerste vrouw direct achter elkaar over de finish, wat voor een mooi spektakel zorgde voor het publiek.

Bij de vrouwen was Betsy Saina de snelste, Saina noteerde een tijd van 2:22:56. Ruth Chepngetich werd tweede in een tijd van 2:22:59 en Gulume Chala werd in een tijd van 2:23:06 derde.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Aanstaande zondag vindt de 37e editie van de Dam tot Damloop plaats. In het Inntel Hotels Amsterdam Zaandam blikte organisator Le Champion samen met de kanshebbers vooruit op de 10 Engelse Mijl wedstrijd. De Keniaan Geoffry Kipchumba zoekt zondag...

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Winnaar Dam tot Damloop 2023 De 37e editie van de Dam tot Damloop is vandaag gewonnen door de Kenianen Methew Kimeli en Agnes Keino. De 25-jarige Kimeli plaatste in de laatste kilometer de beslissende versnelling. Hij triomfeerde tijdens zijn...

Pin It on Pinterest