.

Paul Lonyangata wint Marathon Parijs 2018

door 9 apr, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

De Keniaan Paul Lonyangata heeft gisteren de Marathon Parijs op zijn naam weten te zetten, vorig jaar was hij ook de snelste in Parijs. Lonyangata won de Marathon in een tijd van 2:06:25.

Tweede werd landgenoot Mattew Kisorio, hij noteerde een tijd van 2:06:36, ook de derde plek was voor een Keniaan en dat was Ernest Ngeno, hij liep een tijd van 2:06:41. De vrouwen begonnen in Parijs een kwartiertje eerder dan de mannen. Hierdoor kwamen de eerste man en eerste vrouw direct achter elkaar over de finish, wat voor een mooi spektakel zorgde voor het publiek.

Bij de vrouwen was Betsy Saina de snelste, Saina noteerde een tijd van 2:22:56. Ruth Chepngetich werd tweede in een tijd van 2:22:59 en Gulume Chala werd in een tijd van 2:23:06 derde.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest