Eliud Kipchoge wint Londen Marathon 2018, Mo Farah derde

door 22 apr, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Eliud Kipchoge Londen Marathon

Eliud Kipchoge heeft vandaag de Londen Marathon gewonnen in een tijd van 2:04:27. In warme omstandigheden overleefde de regerend Olympisch kampioen Kipchoge een ongelooflijk sterk deelnemersveld en kwam zonder iemand in zijn buurt over de finishlijn.

Een wereldrecord zou er niet gelopen worden met deze weersomstandigheden, hoewel de atleten na een halve Marathon een tijd noteerde van één uur en één minuut toch nog even begon te kriebelen.

Ondanks dat Kipchoge (weer) geen wereldrecord liep, blijft hij wel één van de grootste Marathonloper in de geschiedenis. Kipchoge won 9 van zijn 10 Marathons. Vandaag was zijn derde overwinning in de London, de Londen Marathon won Kipchoge ook in 2015 en 2016.

I came to London to run a beautiful race and today, to me, I ran a really beautiful race. Thank you London!

Aldus Kipchoge na zijn race vandaag.

Tola Shura Kitata werd tweede in Londen in ene tijd van 2:04:49. Mo Farah liep vandaag zijn tweede Marathon en liep een erg sterke race, Farah werd derde in een tijd van 2:06:21.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest