Glazen Marikenhuis bij Marikenloop

door 9 mei, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl

Op het festivalterrein van de Marikenloop in Park Brakkenstein komt een Glazen Marikenhuis. De streekomroep RN7 zendt de hele dag vanuit het glazen huis live radio en tv uit. Het goede doel van de Marikenloop is dit jaar het Marikenhuis. Deelneemsters kunnen met hun deelname geld inzamelen voor het Nijmeegse inloophuis.

Glazenhuis

Met het glazen huis wil het Marikenhuis aandacht vragen en geld ophalen voor hun inloophuis voor iedereen die te maken heeft of heeft gehad met kanker. In aanloop naar de Marikenloop kunnen deelneemsters acties opzetten om geld op te halen met hun sportieve prestatie. Hiermee levert de deelneemster een financiële bijdrage aan het ondersteunen bij het herstel van de kwaliteit van leven van mensen die met kanker zijn geconfronteerd. Op zondag 27 mei kan ook worden gedoneerd bij het glazen huis.

Kapper

Kapper Theo Knoop zal aanwezig zijn om haren te knippen voor het goede doel. Knoop knipt belangeloos en de volledige opbrengst van zijn knipkunsten gaan naar het Marikenhuis. Zowel deelnemers als toeschouwers kunnen hun haar laten knippen tijdens de Marikenloop. Wie zijn of haar haar niet wil laten knippen, kan natuurlijk ook gaan voor een restyling van zijn of haar kapsel. Daarnaast verkopen vrijwilligers in het Marikenhuispaviljoen armbandjes, boeken en keramiek voor het goede doel. In het paviljoen kunnen bezoekers ook spreken met de gastvrouwen en -heren van het Marikenhuis.

Inschrijven voor de Marikenloop is nog mogelijk tot en met woensdag 16 mei via www.marikenloop.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Op zondag 1 oktober liepen meer dan 13.000 deelnemers de populaire Lindahl’s Singelloop Utrecht. Het was de 71e editie van de oudste stratenloop van Nederland. Een zonnig loopfeest om van te genieten met afstanden voor jong en oud. De dag begon met...

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Of je nu je persoonlijk record komt verbreken of komt voor de Brabantse gezelligheid: de CZ Tilburg Ten Miles is altijd fantastisch. Zo ook de 34e editie op zondag 24 september 2023. Met meer dan 11.000 deelnemers aan de start van de diverse...

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Foto: Atletiekunie Het jaar 2023 was een mooi atletiek jaar, het einde daarvan is bijna in zicht en dat betekent dat we de komende tijd kunnen gaan terugblikken. We gaan de individuele prestaties van onze Nederlandse atleten nog eens goed bekijken....

Pin It on Pinterest