Alexander Vandevelde nieuwe directeur Stichting Zevenheuvelenloop

door 14 mei, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Alexander Vandevelde wordt de nieuwe directeur van Stichting Zevenheuvelenloop. De getogen Nijmegenaar zal op 15 augustus starten bij de Nijmeegse organisatie van de NN Zevenheuvelenloop, Marikenloop en Stevensloop. Vandevelde is momenteel werkzaam als directeur a.i. bij GITP Organisatieontwikkeling en Training. Hij volgt de vorige directeur Ronald Veerbeek op.

Nijmegen

De afgelopen 11 jaar was Vandevelde (1973) werkzaam bij HR-adviesbureau GITP als leidinggevende en adviseur. Hij studeerde bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit. De in Nijmegen opgegroeide Vandevelde is daarnaast voorzitter van de Nijmeegse triathlonvereniging Cerberus. Vandevelde: “Als fanatiek sporter is het fantastisch om in een organisatie te werken die zich voor 100% richt op de loopsport. Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring in te mogen zetten om het succes van de Stichting Zevenheuvelenloop voort te zetten en ga graag de uitdaging aan om te zoeken naar vernieuwing.”

Voorzitter Ton van Lieshout over de toekomst van de Stichting Zevenheuvelenloop onder leiding van Vandevelde: “Met Vandevelde halen wij met veel enthousiasme iemand in huis die, komend uit het bedrijfsleven, nieuwe wegen zal gaan onderzoeken in de concurrerende hardloopmarkt. Wat blijft is de zorg voor mens en milieu, een centrale plaats voor de lopers, de vrijwilligers en de duurzaamheid.”

NN Zevenheuvelenloop

Bij Stichting Zevenheuvelenloop wordt Vandevelde verantwoordelijk voor de continuïteit en vernieuwing van een van de grootste hardloopevenementen van Nederland, de NN Zevenheuvelenloop, de grootste ladiesrun van het land, de Marikenloop en de Stevensloop. De Stichting Zevenheuvelenloop heeft als doelstelling de loopsport te promoten. De evenementen worden op een duurzame wijze georganiseerd. In 2017 draaide de NN Zevenheuvelenloop volledig op groene stroom. In 2018 sluit de Stichting Zevenheuvelenloop zich aan bij operatie Steenbreek van het Centrum voor natuur- en cultuurhistorie De Bastei. Aan de Postweg, pal naast het parcours van de NN Zevenheuvelenloop, wordt een fruitboomgaard aangelegd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Pin It on Pinterest