Ledenvereniging Thebe Extra verbindt haar naam aan Recreantenruns (weg)

door 14 jun, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Ledenvereniging Thebe Extra verbindt haar naam aan Recreantenruns (weg)

De komende drie jaar is Ledenvereniging Thebe Extra officieel sponsor én naamgever van de recreanten runs op de weg tijdens de Warandeloop Tilburg. Deze runs vormen al jaren het meest populaire onderdeel van de Warandeloop. Met Ledenvereniging Thebe Extra hoopt de Warandeloop deze populariteit te behouden, terwijl de ledenvereniging op haar beurt leden op een deelname korting trakteert.

Ledenvereniging Thebe Extra 5 en 10 kilometer

De 5 en 10 kilometer trimlopen zullen vanaf dit jaar de ‘Thebe Extra 5 & 10 kilometer heten. Deze recreanten runs zijn een enorm populair onderdeel van de Warandeloop. In 2017 waren deze trimlopen op de weg met bijna 1.500 deelnemers de drukstbezochte Warandeloop events. Leden van Thebe Extra kunnen dankzij deze samenwerking met korting deelnemen aan de trimlopen.

Goede klik

Gezondheid en vitaliteit zijn diep geworteld in de genen van Ledenvereniging Thebe Extra en daarom is er een goede klik met de Warandeloop. Bestuurslid Yvonne Brabander vertelt: “Sport en beweging is belangrijk voor ons én voor onze leden, wat blijkt uit de vele (sportieve) voordelen die leden genieten. Zij krijgen bijvoorbeeld het hele jaar door korting bij hardloopspeciaalzaken. Daarnaast krijgen zij onder andere hoge korting op een sportschoolabonnement, zorgverzekeringen, leuke uitjes en op diverse handige diensten aan huis.” Voorzitter Cees van Loon is blij dat hij met zijn organisatie Ledenvereniging Thebe Extra aan de Warandeloop heeft weten te binden. “Wij kennen de ledenvereniging al als deelnemer aan de Businessrun tijdens de Warandeloop en zijn er trots op dat zij nu als partner onderdeel van het event worden. Ik geloof erin dat we samen onze recreanten runs nog leuker kunnen maken.”

24 november

De Warandeloop Tilburg wordt dit jaar voor het tweede jaar georganiseerd bij Beekse Bergen op 23, 24 en 25 november. Op 24 november vinden de Ledenvereniging Thebe Extra Runs plaats. De Warandeloop Tilburg is een driedaags internationaal hardloopevenement in Tilburg dat steeds in het vierde weekend van november plaatsvindt. Het evenement kent ieder jaar zo’n 7.000 deelnemers en 7.000 toeschouwers.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest