4800 lopers genieten op zonnige zondagmorgen van Haagse binnenstad bij de Den Haag Urban Trail

door 24 jun, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Den Haag Urban Trail

Den Haag was zondag 24 juni het toneel van de derde NN Den Haag Urban Trail. Maar liefst 4800 lopers genoten daar van een uniek parcours door bioscopen, warenhuizen, museums, winkels en andere bezienswaardigheden in de Hofstad. Het gloednieuwe parcours zorgde op deze zondagochtend voor veel vrolijke gezichten. De grootste Urban Trail van Nederland bracht naast een parcours van 10 km voor het eerst ook één van 5 km. Een toevoeging door veel lopers met enthousiasme werd ontvangen.

Den Haag hardlopend ontdekken, het is en blijft razend populair. Ook de derde editie van de NN Den Haag Urban Trail kon rekenen op een enorme belangstelling. De organisatie heeft een gloednieuw parcours met nieuwe locaties samengesteld om de lopers te trakteren op een nieuwe ervaring. “We hebben er alles aan gedaan om bijzondere locaties te presenteren en zijn daarom extra blij met nieuwe locaties zoals bijvoorbeeld Decathlon, Bijenkorf, Centrale Bibliotheek Den Haag en Korzo Theater. Bij de bekendmaking zie je de animo toenemen. In totaal groeien we dit jaar met 800 lopers.”

Den Haag Urban Trail

Bij een Urban Trail is er geen wedstrijdelement en dat geeft lopers alle tijd om de locaties goed te bekijken. Van die gelegenheid maakten veel deelnemers gebruik. Samen lopen en even stoppen voor een selfie. Bijna alle locaties werden van entertainment voorzien, wat het bezoek extra speciaal maakte. Na afloop werden de deelnemers weer getrakteerd op een heerlijk ontbijt een echt Urban Trail-medaille als blijvende herinnering.

Een geslaagde derde editie waar volgend jaar zeker een vervolg op komt: “Den Haag is een prachtige stad om doorheen te lopen. Veel variatie in de locaties en een sfeervolle start en finish. We kijken er naar uit om volgend jaar weer zo’n mooie editie te presenteren.”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest