Vrolijke gezichten bij succesvol debuut Tilburgse Kermisrun

door 30 jul, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Zondagochtend 29 juli vond de eerste editie van de Tilburgse Kermisrun plaats. Een uniek hardloopevenement op het terrein, en zelfs door de attracties, van de Tilburgse Kermis. Een prachtige dag vol zon zorgde voor 600 enthousiaste hardlopers op de grootste kermis van de Benelux.

Vanaf de Wagenmakerij klonk om 10:30 uur het startschot door Kermiswethouder Erik de Ridder. Een onvergetelijk parcours van 5 of 10 km bracht de deelnemers al hardlopend door o.a. ‘Bayern Rutsch’ en ‘Cake Walls’. Twee klassieke attracties van de Tilburgse Kermis. De wildwaterbaan ‘Poseidon Wildwasserbahn’ zorgde voor de nodige verkoeling. Ook culturele panden als 013 Poppodium, De Boemel en Stadsbrouwerij 013 lagen op het parcours waarbij deelnemers zelfs werden getrakteerd op een eigen gebrouwen speciaalbiertje.

Na de finish was er de welverdiende medaille en stond er een heerlijk brunchpakket te wachten. De deelnemers konden in het zonnetje nagenieten en een rondje lopen over de grootste kermis van de Benelux.

Enorm genoten van de run, het was zo gaaf! Volgend jaar zeker weer

, aldus een deelnemer.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest