ASICS DYNAFLYTE™ 3 en ROADHAWK FF™ 2: hardlopen op een wolk

door 3 aug, 2018Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

ASICS DYNAFLYTE™ 3 en ROADHAWK FF™ 2

Vanaf deze week zijn de nieuwste technologische ontwikkelingen van ASICS ook terug te vinden in twee van ASICS’ meest gegeerde schoenen: de DYNAFLYTE™ 3 en de ROADHAWK FF™ 2. Beide modellen combineren een hedendaags design met de nieuwste ontwikkelingen van het ASICS Institute of Sport Science (ISS). Ze zijn zo de ideale partner voor de sporter die steeds het meeste uit zijn runs wilt halen.

Maximale ondersteuning

De DYNAFLYTE™ 3 en de ROADHAWK FF™ 2 zijn beide uitgerust met de nieuwste FLYTEFOAM™ technologie, respectievelijk de FLYTEFOAM™ Lyte en de FLYTEFOAM™ Propel. Dankzij de optimale bescherming en stabiliteit kunnen hardlopers steeds op hun best presteren. ASICS biedt hardlopers zo de perfecte ondersteuning omdat er geen enkele afleiding meer is en ze zich volledig kunnen focussen op hun run.

ASICS DYNAFLYTE 3

DYNAFLYTE™ 3

Deze schoen is ontworpen voor de hardloper die de voorkeur geeft aan een lichte, snelle run. De DYNAFLYTE ™ 3 is nu uitgerust met een FLYTEFOAM™ Lyte tussenzool voor een vederlichte en responsieve demping, zonder dat dit ten koste gaat van de duurzaamheid van de schoen. Het contact met de grond is optimaal en zorgt voor een soepele overgang, ongeacht de loopstijl.

ASICS DYNAFLYTE 3

FLYTEFOAM™ Lyte

FlyteFoam Lyte is de nieuwste generatie van ASICS’ vederlichte en beschermende dempingtechnologie. De tussenzool is gemaakt van versterkt nanofiber, waardoor de duurzaamheid van de demping toeneemt. Ook de stabiliteit van de lopers neemt toe.

ADAPT MESH™ 2.0

De DYNAFLYTE™ 3 is gebouwd met een gradatie-effect en geeft zo meer ondersteuning aan de tussenvoet.

Verbeterde ondersteuning

De zachte suèdestof draagt de voet en zorgt voor een verhoogd loopcomfort.

ROADHAWK FF™ 2

De ROADHAWK™ is gemaakt voor de veelzijdige hardloper die afwisselt tussen korte runs, lange afstanden en snelheidsoefeningen. De schoen is nu voorzien van de nieuwste FLYTEFOAM™ Propel tussenzooltechnologie.

ASICS ROADHAWK FF 2

FLYTEFOAM™ Propel 

Dankzij de nieuwe FLYTEFOAM™ Propel dempingtechnologie wordt de reactiesnelheid bij het afzetten verhoogd

Vernieuwd design

Het design is volledig vernieuwd en de pasvorm is geperfectioneerd, waardoor het loopcomfort verbetert. Het resultaat is een veelzijdige schoen die snelheid en stijl combineert

Vanaf nu verkrijgbaar

De adviesprijs van de DYNAFLYTE™ 3 is € 160. De hardloopschoen is nu verkrijgbaar bij ASICS online en retail, en bij een select aantal running speciaalzaken.

De adviesprijs van de ROADHAWK FF™ 2 is € 120. De hardloopschoen is nu verkrijgbaar bij ASICS online en retail, en bij de betere sport- en hardloopwinkels.

Tags: ASICS

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!